Survivor: «Ο Τζέιμς πετούσε τις ιδέες, η Άννα Μαρία τις οργάνωνε και ο Νίκος ακολουθούσε»

Survivor

Πρώην παίκτης του Survivor δηλώνει.

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος μίλησε για το Survivor, αλλά και την τριάδα Τζέιμς – Άννα Μαρία – Νίκος.

Πώς ήταν η εμπειρία στο Survivor;

Παρότι δεν το χάρηκα όσο ήθελα, ήταν κάτι μοναδικό, που δεν ξαναζείς στη ζωή σου.

Θεωρείτε ότι πληρώσατε την κόντρα που υπάρχει στη μπλε ομάδα;

Ναι, αυτό συνέβη, δυστυχώς.

Τώρα που βγήκε από το παιχνίδι η Άννα Μαρία, θεωρείτε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στους πρώην μπλε;

Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν. Νομίζω ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν και να προσαρτηθούν στους υπόλοιπους. Ειδικότερα ο Τζέιμς, γιατί φοβάται να μην ψηφίζεται κάθε εβδομάδα, οπότε θεωρώ ότι θα ηρεμήσουν πάρα πολύ τα πράγματα.

Η Άννα Μαρία ήταν τελικά ο ενορχηστρωτής ή ο Τζέιμς;

Ο Τζέιμς. Εκείνος πετούσε τις ιδέες, η Άννα Μαρία τις οργάνωνε και ο Νίκος ακολουθούσε.

Ένα άλλο θέμα που συζητιέται πολύ, είναι η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα. Ισχύει ότι είναι μόνο φίλοι πια;

Είναι ξεκάθαρα φίλοι και, από τη στιγμή που υπάρχει κι ένα άτομο για τη Μαριαλένα έξω, καλό είναι να συνεχίσει έτσι όπως είναι, γιατί δεν είναι και σωστό.

Πώς σας φάνηκε που ο Αλέξης μίλησε γι’ αυτό, τονίζοντας ότι ταιριάζουν πολύ, και άφησε να εννοηθεί ότι έχουν έρθει πιο κοντά;

Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, από σεβασμό και μόνο προς το άτομο που είναι έξω. Αν ήταν ελεύθεροι και οι δύο, και να έλεγε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα άτομο που συνδέεται μαζί του, καλό είναι να σεβόμαστε και να μην προχωράμε σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Πώς σας φάνηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά την ώρα της αποχώρησής του;

Έκανε το λάθος να μιλήσει για την άποψη του κόσμου. Δεν μπορείς να κρίνεις τον κόσμο γι’ αυτό που έχει ψηφίσει, είναι λάθος.

Ποια είναι η πιο ωραία ανάμνηση που κρατάτε από το Survivor;

Η ικανοποίηση στο 9-8, που κέρδισα τον Ασημακόπουλο και έφερα το 9-9. Τότε είπα το «εγώ εγώ», που ο περισσότερος κόσμος το κατέκρινε. Αυτό το είπα γιατί ακούστηκε από τον πάγκο των κόκκινων «φέρτε τον Ταβλαδάκη να τελειώνουμε». Ήταν πολύ υποτιμητικό και τους έδωσα την απάντηση στον αγωνιστικό χώρο.