Survivor: Ο όρος στα συμβόλαια των παικτών για τη σωματική τους ακεραιότητα!

Survivor

Τι λέει ο Στέλιος Κρητικός…

Για τον όρο περί σωματικής ακεραιότητας στα συμβόλαια των παικτών του Survivor αναφέρθηκε ο Στέλιος Κρητικός, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

Μιλώντας στη «Νέα Σελίδα», ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είπε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής του παιχνιδιού, γιατί όταν τραυματίστηκε δεν είχε την ανάλογη ιατρική φροντίδα. Θα κάνεις κι εσύ το ίδιο;

Οχι. Επειδή έχασα 15 κιλά στο «Survivor», απώλεσα μυϊκή μάζα και επιβαρύνθηκαν πολύ τα γόνατά μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματίζομαι πολύ εύκολα. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με τους αγώνες κι έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να λυγίσω και να ισιώσω τα πόδια μου. Αλλά έτσι είναι αυτό το παιχνίδι. Αλλωστε, μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφεις πριν μπεις στο «Survivor» είναι και το ότι η σωματική σου ακεραιότητα είναι δική σου ευθύνη. Κι αν εγώ ήθελα να συμμετέχω στα αγωνίσματα και να δίνω το 300%, επιδεινώνοντας την κατάστασή μου, αυτό είναι δική μου ευθύνη και όχι της παραγωγής. Σε πολλά παιχνίδια οι γιατροί μού έλεγαν «μην μπεις να παίξεις», αλλά δεν τους άκουγα, γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Μέχρι που κάποια στιγμή μού απαγόρευσαν να παίξω.

Στέλιος Κρητικός

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!