Survivor: «Η Δήμητρα έβριζε τη Δαλάκα πριν μπει στο παιχνίδι και όταν μπήκε…»

«Κάποιοι παίζουν πολύ καλά το ρόλο τους. Για μένα τα παιδιά που δείχνουν άλλο πρόσωπο προς τα έξω και άλλο μέσα είναι η Αφροδίτη και η Δήμητρα».

Ο Βασίλης Σίμος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή όπου αποκάλυψε πως η Δήμητρα Βαμβακούση έβριζε την Κατερίνα Δαλάκα πριν μπει στο παιχνίδι, αλλά όταν μπήκε έγιναν κολλητές.

Φεύγοντας είδαμε ανάμεικτες αντιδράσεις από την ομάδα σου.

Κάποιοι παίζουν πολύ καλά το ρόλο τους. Για μένα τα παιδιά που δείχνουν άλλο πρόσωπο προς τα έξω και άλλο μέσα είναι η Αφροδίτη και η Δήμητρα.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Το να ανεχτώ κάποια πράγματα, καθώς είδα πολύ άσχημες συμπεριφορές. Ήμουν ο μόνος που δέχτηκε τον Βασιλικό στην ομάδα παρά το μεταξύ μας συμβάν. Όταν όμως ήρθε στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στις αρχές δεν είχε κάνει τίποτα, δεν έπεσαν πάνω της όπως έκαναν με τον Βασιλικό.

Πού οφείλεται αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση;

Στο ότι ο Βασιλικός ήταν ένα παιδί το οποίο ήρθε χωρίς να ξέρουν τις αγωνιστικές του ικανότητες. Έκανε κι εκείνος πολλά λάθη στην αρχή. Γενικά, όμως, άλλα φαίνονται προς τα έξω και άλλα είναι. Η κλίκα που έχει γίνει είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη και η Δήμητρα. Ένα πράγμα που με λυπεί είναι ότι η Δήμητρα έβριζε τη Δαλάκα πριν μπει και με το που μπήκε έγιναν κολλητές.

Βασίλης Σίμος

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!