Survivor: Η απάντηση του Γιώργου Μανίκα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι λέει ο κολλητός του Στέλιου Χανταμπάκη σε νέα ανάρτησή του;

Ήταν το Σαββατοκύριακο, λίγο πριν από την επιστροφή των φιναλίστ του Survivor στην Ελλάδα, που Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκαν στον Σχοινιά για το Beach Bar Project «Surviving Games». Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Γιώργος Μανίκας έκανε τον πανηγυρισμό του μιμούμενος κοροϊδευτικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο με σταυροκοπήματα και φιλώντας τους καρπούς του.

[dfp_ads id=236982]

«Νιώθω σαν όνειρο. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Αυτό το χώμα είναι ιερό», φώναζε ο Γιώργος Μανίκας, κάνοντας τον σταυρό του και πιάνοντας στα χέρια του την άμμο στην παραλία. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε ασχολίαστο από το φανατικό κοινό που στηρίζει τους τελευταίους μήνες τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μεγάλο φαβορί του Survivor. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια… αναρίθμητα.

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Μανίκας τα «μάζεψε» με ανάρτησή του στο instagram, γράφοντας τα εξής: «Χθες, στους αγώνες Survivor που είχαμε στον Σχοινιά, έπαιξα τελικό με τον Χανταμπάκη. Βάλαμε στοίχημα και το κέρδισα. Από τη χαρά μου και το πάθος που είχα να τον νικήσω, στο τέλος φίλησα το ιερό μου κομποσκοίνι από την Τήνο που έχω τάμα και είναι για κάτι πολύ προσωπικό. Please μη συνδέεται με τον πανηγυρισμό του Αγγελόπουλου. Δεν παίζουμε με τη θρησκεία μας. Όποιος κοροϊδεύει τον Ντάνο για τον σταυρό του είναι απαράδεκτος.

Με αγάπη».