«Στο Σόι σου ομολογώ πως έχω έρθει πολύ κοντά με την…»

Το σόι σου

"Ακόμα κι όταν δεν έχουμε γύρισμα, δεν περνάει μέρα χωρίς να..."

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, μετά από 5 χρόνια επιτυχίας στη σειρά του Alpha «Το σόι σου», μιλάει στο Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη, για την καθημερινότητά της στα γυρίσματα, αλλά και για τα δύο πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει πιο κοντά.

Ως «Αντωνία» βρίσκεστε για 5η συνεχή σεζόν στο «Σόι». Πώς νιώθετε;

«Ξυπνώ το πρωί στο σπίτι μου, ετοιμάζομαι και πάω να περάσω τις επόμενες ώρες της ζωής μου στο… δεύτερο σπίτι μου – γιατί μετά τόσα χρόνια έτσι το νιώθω. Μπορώ να πω μάλιστα πως έχουμε πλέον αναπτύξει αληθινά οικογενειακές σχέσεις και ισχυρές φιλίες. Πόσοι άνθρωποι μπορούν να πουν πως έχουν τέτοια τύχη στη δουλειά τους; Και ειδικά εμείς οι ηθοποιοί, που κάθε 6 μήνες αναγκαζόμαστε να αλλάζουμε περιβάλλον και συνεργάτες… Είναι σπάνιο, πολύτιμο και πολύ ενδιαφέρον αυτό που συμβαίνει πια στο “Σόι”».

Με ποιους νιώθετε πιο κοντά;

«Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, τους αγαπώ όλους, ομολογώ όμως πως με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τη Βάσω Λασκαράκη έχουμε έρθει πολύ κοντά. Είμαστε αληθινές φίλες και έχουμε αναπτύξει σχέσεις ζωής. Τη Μίρκα μάλιστα τη νιώθω πια πολύ δικό μου άνθρωπο. Ακόμα κι όταν δεν έχουμε γύρισμα, δεν περνάει μέρα χωρίς να τηλεφωνηθούμε και αποκλείεται όταν μου συμβαίνει κάτι να μην το μοιραστώ με εκείνη, που ξέρω πως θα μου δώσει την καλύτερη συμβουλή. Είναι τόσο δοτική η Μίρκα… Νοιάζεται και αγωνιά για όσους αγαπά και η… κακιά πεθερά που υποδύεται είναι τόσο κόντρα ρόλος γι’ αυτήν».

Έπειτα από 5 χρόνια, έχετε νιώσει να «βαριέστε» λίγο την Αντωνία;

«Εμείς είμαστε που δίνουμε πνοή σε κάθε πράγμα. Έτσι συμβαίνει και με τον ρόλο που υποδύομαι. Στην Αντωνία χρωστώ πολλά. Εξαιτίας της έχω γίνει ευρύτερα γνωστή. Γι’ αυτό την αγαπώ, τη φροντίζω και κάθε φορά τής προσθέτω στοιχεία διαφορετικά, που τα ανακαλύπτω στην πορεία, είτε κωμικά είτε δραματικά. Και αυτό ακριβώς με κάνει να μην τη βαριέμαι».