Στο Καφέ της Χαράς ο γάμος Μάνου – Αρετής είναι καταδικασμένος από την αρχή

Καφέ της Χαράς

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Μαριαλένα Ροζάκη εξομολογούνται για τη σχέση τους στο Καφέ της Χαράς.

Πρόβα νυφικού έχει κάνει από τον Ιούλιο – και της άρεσε! Γιατί τότε έγιναν τα γυρίσματα για τον πολυαναμενόμενο γάμο της με τον «Μάνο» στο Καφέ της Χαράς, που τον διασκέδασε μάλιστα με την ψυχή της. Αν της μπήκαν ιδέες να το κάνει και στην πραγματική ζωή; Ναι μεν αλλά… Η Μαριαλένα Ροζάκη απαντά για όλα στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη.

Το νυφικό λοιπόν έχει φορεθεί από το καλοκαίρι…

«Ναι, βέβαια, και είχε μάλιστα γυρίσματα που κράτησαν πολλές μέρες, οπότε το ευχαριστήθηκα! Έβγαλα και πολλές φωτογραφίες, από τους αρραβώνες, το μπάτσελορ πάρτι, τον γάμο, άρα το… άλμπουμ είναι πλήρες (γελάει)».

Πώς νιώσατε ως νύφη;

«Ψέματα δεν θα πω! Ήταν πάρα πολύ ωραία και το διασκέδασα με την ψυχή μου. Έπειτα, έχουμε γίνει όλοι τόσο οικογένεια, που ο “γάμος” ήταν αληθινό πανηγύρι».

Στην πραγματική ζωή ονειρεύεστε ένα τέτοιο… πανηγύρι;

«Ονειρεύομαι περισσότερο τη συντροφικότητα, να βρω δηλαδή έναν άνθρωπο που να είμαστε ο ένας για τον άλλον. Ο γάμος δεν είναι κάτι που με απασχολεί ως ημέρα ή γεγονός. Σαν ευλογία και σαν όρκος όμως του ενός απέναντι στον άλλον, με συγκινεί».

Στη σειρά πάντως βρίσκετε τη συντροφικότητα στον Μάνο…

«Η Αρετή είναι τρομακτικά ερωτευμένη, τυφλωμένη από έρωτα, γι’ αυτό και έχει κάνει πράγματα που ούτε η ίδια θα πίστευε στην προηγούμενη ζωή της. Έχει φτάσει στα άκρα για να φτάσει η μέρα του γάμου. Άλλωστε μόνο μέσω του έρωτα μπορεί κανείς να βιώσει τα άκρα…»

Μετά τον γάμο τι τους επιφυλάσσει η μοίρα;

«Σε αυτή τη σχέση υπάρχουν από την αρχή “φαντάσματα”, κυρίως από τη στιγμή που επέστρεψε ο παλιός έρωτας του Μάνου, η Βάλια, και μπήκε ανάμεσά τους. Έκτοτε Αρετή και Μάνος δεν βρήκαν ποτέ ισορροπία. Αυτό το βάσανο θα συνεχιστεί και μετά τον γάμο και ο Μάνος θα βρίσκεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Νομίζω πως οι σεναριογράφοι θα μας “βασανίσουν” αρκετά ακόμα, με σασπένς και ανατροπές».

Ο Μάνος μεγάλωσε, ωρίμασε και είναι έτοιμος για οικογένεια. Καλά, το έτοιμος είναι σχετικό! Για την ώρα ο νεαρός Πώποτας κάνει το χατίρι του μπαμπά του, πιστεύει και αυτά που του έχει πει η μέλλουσα γυναίκα του, η Αρετή, όμως πίσω από το γαμπριάτικο κοστούμι και το χαμόγελο κρύβονται τα αληθινά του αισθήματα για τη Βάλια. Το ερωτικό τρίγωνο του Καφέ της Χαράς ξεμπλέκει ο Πάρης Σκαρτσολιάς απαντώντας στις ερωτήσεις του Βασίλη Ανδριτσάνου στο Τηλέραμα…

Φτάσαμε λοιπόν στον γάμο του Μάνου με την Αρετή. Πώς ξεκινά αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους; Θα γίνει τελικά ο γάμος;

«Κατ’ αρχάς, πράγματι ξεκινάει το κεφάλαιο αυτό; Ασχέτως εάν θα τελειώσει ή όχι το μυστήριο, το θέμα είναι τι υπάρχει ψυχικά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Εκεί πέρα τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα… Η ζωή τους ως ζευγαριού είναι μεγάλη ερώτηση αν θα ξεκινήσει, τουλάχιστον τώρα».

Θα καταφέρει να καταπνίξει τα αισθήματά του για τη Βάλια;

«Ο Μάνος θα προσπαθήσει να καταπνίξει τα συναισθήματά του για τη Βάλια λόγω του κοινωνικού περίγυρου, των κοντινών του ανθρώπων και ενός “πρέπει” που έχει πάνω από το κεφάλι του. Από κει και πέρα, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει για πολύ, γιατί ο έρωτας είναι ένα πυροτέχνημα που δεν καμουφλάρεται εύκολα, τουλάχιστον όχι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντως στα γυρίσματα που κάνουμε τώρα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το θέμα ανάμεσα στους τρεις».

Θα ήθελες ο Μάνος να ακολουθήσει την καρδιά του;

«Σίγουρα θα ήθελα! Και ως θεατής θα το ήθελα αυτό πιστεύω. Ο τρόπος που γράφουν ο Χάρης (Ρώμας) και η Άννα (Χατζησοφιά) είναι πραγματικά απρόβλεπτος. Όπως στο πρώτο “Καφέ της Χαράς”. Κανείς δεν πίστευε ότι θα τελειώσει έτσι. Όπως και με το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Δεν ξέρεις ποτέ πού το πάνε ακριβώς. Όλα μπορεί να συμβούν».

Πώς είναι η συνεργασία με τη Μαριαλένα;

«Είναι τέλεια! Με τη Μαριαλένα είμαστε πολύ φίλοι και την εκτιμώ πάρα πολύ και ως ηθοποιό, ως καλλιτέχνη. Και νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή επαγγελματική χημεία».

Είναι σχολείο το να παίζεις πλάι στον Χάρη Ρώμα και το υπόλοιπο καταξιωμένο καστ; Τι μαθαίνεις από αυτούς;

«Σίγουρα είναι σχολείο! Είναι εξαιρετικοί και πολύ έμπειροι ηθοποιοί, με εξαιρετικού τύπου χαρίσματα ο καθένας. Και μόνο που παρατηρείς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται ένα κείμενο, τους ρυθμούς του, τις ανάσες του, μιλάμε για… λεπτή χειρουργική! Όταν λοιπόν παρατηρείς τεχνικά πράγματα που σου δίνουν απλόχερα βλέποντάς τους να δουλεύουν, σίγουρα παίρνεις πράγματα! Πολλά!»