Στηβ Ντούζος: «Μετά το 2011 που ήμουν σε κώμα, είχα…»

Στηβ Ντούζος
«Μου είχαν πει ότι δεν θα ξανακαβαλήσω και ότι θα περπατάω με μαγκούρα»

Σε μία από τις λιγοστές συνεντεύξεις που δίνει, ο Στηβ Ντούζος μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για την καθημερινότητα του, τα οικονομικά του, τα επαγγελματικά του σχέδια, τη σχέση του με την αδελφή του Τέτα Ντούζου, την γυναίκα του που είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί,  αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και συνεχίζει να αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα…

«Έχω αναπηρία, που αποδεικνύεται και από χαρτιά. Έχω αναπνευστική ανεπάρκεια β’ βαθμού χρόνια, έχω την καρδιά. Βέβαια φροντίζω και να γυμνάζομαι και να κάνω τις θεραπείες που πρέπει για τους πνεύμονες μου για να μπορώ να αντεπεξέλθω και στα παιδιά μου και στα γούστα μου. Γιατί μου είχαν πει ότι δεν θα ξανακαβαλήσω, ότι θα πρέπει να περπατάω με μαγκούρα. Όχι, θα κάνω αυτό που θέλω εγώ να κάνω. Μετά το 2011 που ήμουν σε κώμα, είχα προβλήματα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά, δεν μπορούσα να περπατήσω. Πήρα πολλά κιλά. Είχα φτάσει πάλι τα 162 κιλά, τώρα είμαι 119.

Στηβ Ντούζος: «Στην φυλακή δεν ξέρεις τι να περιμένεις»

Εμένα το λάθος μου ήταν με το ποτό. Την εποχή των ’80s κάποια στιγμή ξεφύγαμε. Όλοι μας. Πίναμε πάρα πολύ. Όπου πηγαίναμε μας περίμενε ένα μπουκάλι. Το 2001, όταν συνειδητοποίησα ότι με χαλάει το ποτό, μέσα σε μια νύχτα το έκοψα. Συνειδητοποίησα ότι έχω ξεφύγει εντελώς με το ποτό όταν άρχισα να πλακώνομαι με φίλους μου» ομολογεί ο Στηβ Ντούζος.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη του: