«Στην κοπέλα μου αγαπώ το μυαλό της, το χαμόγελο και τον τουρλωτό της κ..ο!»

Τανιμανίδης
«Δεν διέδωσα τη σχέση μου, απλώς δεν την έκρυψα...»

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο παρουσιαστής του Survivor που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ και με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα, μίλησε στο περιοδικό DownTown και στον Πάνο Ζόγκα για όλα. Ανάμεσα σε αυτά και η σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα.

Πάντως μόνος σου από το instagram διέδωσες ότι είσαι ερωτευμένος με τη Χριστίνα Μπόμπα. Γιατί; «Δεν διέδωσα τη σχέση μου, απλώς δεν την έκρυψα. Έκανα ό,τι κάνουν εκατομμύρια ερωτευμένοι άνθρωποι στα social media. Το θέμα είναι ότι οι άλλοι το θεωρούν περίεργο επειδή, ας πούμε είμαι πιο γνωστός. Κάποιος μπορεί να ανεβάσει εκατοντάδες φωτογραφίες με τη σχέση του σε ένα χρόνο και να μην του πει τίποτα ο κόσμος, ενώ εγώ δυο να ανεβάσω θα πουν ότι εκθέτω τη σχέση μου.»

Η Χριστίνα τι είπε; «Αυτό που λατρεύω στη Χριστίνα είναι η προσωπικότητα της και το προσόν της να είναι πολύ down to earth. Κολακεύτηκε με το «ενδιαφέρον» του κόσμου, αλλά μέχρι εκεί.

tanimanidis1

Πώς γνωριστήκατε; «Με κυνήγησε… πλάκα κάνω. Μέσω δουλειάς, γνωριστήκαμε και όπως φάνηκε στη συνέχεια… έγινε «δουλίτσα».

Είναι η πιο μακροχρόνια σχέση που είχες; «Όχι, αλλά είναι η πιο έντονη! Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Βέβαια, τους πρώτους 7 μήνες βρεθήκαμε 3 μέρες, αφού εγώ ταξίδευα για την εκπομπή.

Κρατιέται μια σχέση από απόσταση; «Ίσα ίσα, αναζωπυρώνεται με την απόσταση. Σου λείπει, της λείπεις, δεν μαλώνετε, δεν φθείρεσαι και όταν βρίσκεστε ύστερα από καιρό, το σεξ είναι καταπληκτικό!

Τι αγαπάς σε αυτή; «Το μυαλό της, το χαμόγελο και τον τουρλωτό της κ..ο!»

Δεν ακούγεται σεξιστικό; «Δεν είναι σεξιστικό, είναι σέξι.

Δεν θα θυμώσει μόλις διαβάσει τι είπες; «Να θυμώσει επειδή έχει ωραίο κώλο ή που το αγόρι της είναι αληθινό και δεν κρύβει τα λόγια του;

Θυμώνει εύκολα; «Όχι, καθόλου».

«Γιατί καβγαδίζετε συνήθως; «Γιατί δεν είμαι συγκεντρωμένος σε ένα πράγμα, είμαι πολύ χαοτικός, σε αντίθεση με εκείνη. Κι εμένα με τρελαίνει που δεν είναι χαοτική όπως εγώ, αλλά τα θέλει όλα σε τάξη!

mpompa