Στέλλα Παπαδημητρίου: «Του είπα πως αν ξανακάνει αυτήν την κίνηση, θα το πω στην γυναίκα του»

Στέλλα Παπαδημητρίου

"Μείναμε μαζί πέντε χρόνια σχεδόν στο Κρατικό Θέατρο και δεν με ξανά ενόχλησε ποτέ, αλλά με αντιμετώπιζε μόνο με σεβασμό" δήλωσε η Στέλλα Παπαδημητρίου.

Η Στέλλα Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το #Me Too και την ανάρμοστη κίνηση που είχε πάει παλιότερα να της κάνει συναδέλφός της στο θέατρο.

-Το θέατρο, όμως, πλήγηκε και από τις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν εις βάρος συναδέλφων σας. Πείτε μου τη γνώμη σας.

Αυτά πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Φαντάζομαι ότι όποιος πρέπει. θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σωστά κάνανε και τα κατήγγειλαν τα κορίτσια. Πρέπει κάποια στιγμή τα αποστήματα να σπάνε. Για να είσαι πρωταγωνιστής. δεν αρκεί να είσαι καλός ηθοποιός, πρέπει να είσαι και καλός άνθρωπος.

-Είσαστε πολλά χρόνια στον χώρο και μάλιστα έχετε παίξει και γυμνή στη σκηνή. Νιώσατε ποτέ φόβο ή προσβολή από κάποιον συνάδελφό σας;

Καλά, όταν ήμουν και ωραία (γελάει). Θα σου πω, πως όταν ήμουν δεκαεννιά χρονών, ήταν η πρώτη μου δουλειά και παίζαμε σε ένα έργο. Κάναμε λοιπόν κάτι χορευτικά και πάει ένας να μου κάνει μια ανάρμοστη κίνηση, αλλά στον ίδιο θίασο ήταν και η γυναίκα του και του είπα πως αν ξανακάνει αυτή την κίνηση, θα πάω να της το πω. Προφανώς και δεν το ξανά έκανε. Μείναμε μαζί πέντε χρόνια σχεδόν στο Κρατικό Θέατρο και δεν με ξανά ενόχλησε ποτέ, αλλά με αντιμετώπιζε μόνο με σεβασμό.