Η Στέλλα Κονιτοπούλου μιλά για το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε πριν από 6 χρόνια

Στέλλα Κονιτοπούλου

"Πώς αισθάνθηκε όταν είδε ξαφνικά τον Θανάση Αλευρά να την μιμείται στο YFSF";

Η Στέλλα Κονιτοπούλου μίλησε στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό για το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε πριν από 6 χρόνια, αλλά και για το πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον Θανάση Αλευρά να την μιμείται στο Your Face Sounds Familiar.

«Πριν έξι χρόνια σκέφτηκα να παρατήσω το τραγούδι. Είχα κουραστεί, δεν είχα κάνει διακοπές για 25 χρόνια ποτέ! Κάποια στιγμή έρχεται αυτή η φυσική φθορά. Να φανταστείς είχε πέσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα, είχα περάσει και πνευμονία και είχε έρθει όλο αυτό και έδεσε. Έβγαινα να τραγουδήσω και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν δύσκολο όλο αυτό».

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι στην κρεβατοκάμαρα μου και έχω αποκοιμηθεί και ξαφνικά ακούω στην τηλεόραση που πατάει το κουμπί και λέει Στέλλα Κονιτοπούλου και πετάχτηκα πάνω! Λέω τι γίνεται εδώ; Πήγα στο δωμάτιο και το είπα στην κόρη μου και μου λέει πλάκα μου κάνεις. Μου έκανε εντύπωση που ο κόσμος είχε περιέργεια να το δει όλο αυτό. Ναι με πέτυχε ο Θανάσης Αλευράς, απλά είχαν επιλέξει μια παλιά εικόνα δική μου αλλά με κατάφερε. Είχε δουλέψει πάρα πολύ ο άνθρωπος. Μου έκανε εντύπωση τότε που με σταματούσε ο κόσμος στον δρόμο και μου έλεγαν την Κυριακή θα πάρουμε σουβλάκια και θα κάτσουμε να δούμε τον Αλευρά που θα σε κάνει. (Γέλια) Προσπάθησε η παραγωγή να με βγάλει αλλά ήμουν σε έναν γάμο στη Σαμοθράκη».