Στέλλα Κονιτοπούλου: Η απάντησή της για την Έφη Θώδη – «Ο καθένας κάνει τις επιλογές του»

Στέλλα Κονιτοπούλου

«Δεν βλέπω GNTM, αλλά η Καγιά είναι εξαιρετική στο είδος της. Εντάξει τώρα τον τελευταίο καιρό κάνει και αυτές τις εκπομπές ας πούμε».

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Στέλλα Κονιτοπούλου, η οποία απάντησε για την Έφη Θώδη, τον Πασχάλη Τερζή, τη Βίκυ Καγιά, το GNTM, αλλά και το Survivor.

«Με τον Πασχάλη Τερζή έχουμε τραγουδήσει το «Οινοπνευματάκι μου» του Φοίβου. Ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας! Μου λείπει τώρα που δεν είναι στον χώρο.

Δεν την ξέρω προσωπικά τη Βίκυ Καγιά. Δεν βλέπω GNTM, αλλά η Καγιά είναι εξαιρετική στο είδος της. Εντάξει τώρα τον τελευταίο καιρό κάνει και αυτές τις εκπομπές ας πούμε.

Ο κάθε ένας προσπαθεί να εξελιχθεί μέσα από τη δουλειά του με όποιον τρόπο μπορεί. Τι να δω τώρα από το GNTM; ούτε το Survivor έβλεπα και ας το έβλεπε όλος ο κόσμος. Είναι κάτι να μου αρέσει για να το δω.

Την Έφη Θώδη την είχα συναντήσει πολύ παλιά στην Εύβοια στη γιορτή του κερασιού. Έκανε το πρόγραμμα της, έκανα το δικό μου. Είπαμε μια καλησπέρα.

Πιστεύετε έκανε κατάχρηση της δημοσιότητας της;

Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του. Φυσικά και θέλει μέτρο η χρησιμοποίηση της δημοσιότητας.

Έχετε τραγουδήσει ποτέ για χάρη κάποιου μεγάλου σε καριέρα πολιτικού; Ποιος ήταν και τι απαιτήσεις είχε;

Έχω τραγουδήσει για τον αρχηγό της αστυνομίας μια φορά και μου είχε ζητήσει «Τα λερωμένα τα άπλυτα» ένα ζεϊμπέκικο και παρόλο που είχα φέρει μαζί μου και λαϊκή τραγουδίστρια. Αυτή δεν το γνώριζε το κομμάτι και το είπα εγώ!