Στέλλα Κονιτοπούλου: «Για να σε δυσκολέψει αυτό, πρέπει να κρύβεις πράγματα»

Στέλλα Κονιτοπούλου

"Εγώ όλα αυτά τα χρόνια, ούτε έκρυψα, ούτε κρύβω τίποτα. Οπότε ακόμη και τις φορές που μπορεί να έχω δεχτεί φλερτ, ας πούμε πως το πήρα σαν κομπλιμέντο για την αυτοπεποίθησή μου, αλλά ως εκεί" είπε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για την οικογένειά της αλλά κι αν έχει δεχθεί φλερτ στην δουλειά της ως τραγουδίστρια.

-Με τον σύζυγό σας είστε μαζί από παιδιά. Μια ζωή σαν παραμύθι, με την αγάπη να κρατάει για πάντα;

Ναι είμαστε μαζί από παιδιά! Καθόλου παραμύθι, όμως. Όλοι μας έχουμε μία καθημερινότητα που είναι γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες, μαζί με τις χαρές. Οπότε θέλει δουλειά και συνεχόμενο ενδιαφέρον για να κρατήσει όλο αυτό. Η αγάπη είναι επίσης πολύ σημαντικό να υπάρχει, όπως και ο σεβασμός.

-Είστε μια πολύ όμορφη γυναίκα και το επάγγελμά σας είναι κυρίως στη νύχτα. Σας δυσκόλεψε αυτό στην οικογενειακή σας ζωή;

Ευχαριστώ πολύ! Για να σε δυσκολέψει αυτό, πρέπει να είσαι άνθρωπος που κρύβει πράγματα. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια, ούτε έκρυψα, ούτε κρύβω τίποτα. Οπότε ακόμη και τις φορές που μπορεί να έχω δεχτεί φλερτ, ας πούμε πως το πήρα σαν κομπλιμέντο για την αυτοπεποίθησή μου, αλλά ως εκεί.