Στέλλα Κονιτοπούλου: «Δυστυχώς δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Πασχάλη Τερζή»

Στέλλα Κονιτοπούλου

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Εύχομαι να είναι πάντα καλά», είπε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε συνέντευξη η Στέλλα Κονιτοπούλου. Η τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πασχάλη Τερζή και τη συνεργασία τους στο τραγούδι «Οινοπνευματάκι».

Κάποια στιγμή έγινε ένα πάντρεμα, αναφέρομαι στο τραγούδι «Οινοπνευματάκι», το ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή. Αλήθεια, πώς προέκυψε αυτή η ωραία συνεργασία;

Τότε ήμουν στο δυναμικό της Sony Music, που εκπροσωπούσε πολλούς σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές. Ο παραγωγός μου, λοιπόν, Γιάννης Δουλάμης ήταν και παραγωγός του σπουδαίου Πασχάλη Τερζή. Εκείνος σκέφτηκε αυτό το φοβερό πάντρεμα της καθαρόαιμης λαϊκής φωνής με τη νησιώτικη χροιά, που ήταν εντελώς κόντρα. Αυτό όμως μάλλον εντυπωσίασε τον κόσμο κι έτσι το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, έγινε τεράστια επιτυχία.

Σήμερα έχετε κάποια επικοινωνία με τον Πασχάλη Τερζή; Γνωρίζετε πώς είναι με την υγεία του;

Δεν έχω επικοινωνία δυστυχώς. Έχει τον απεριόριστο θαυμασμό μου για όσα έχει προσφέρει και γιατί αποφάσισε να πάρει απόσταση, όταν η καριέρα του έπιασε κορυφή. Αυτό θέλει μεγάλη δύναμη και θάρρος. Επίσης, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Εύχομαι να είναι πάντα καλά.