Στέλλα Κονιτοπούλου: «Δεν τηρούνται οι αποστάσεις, ένας στο σούπερ μάρκετ κόλλησε επάνω μου»

Στέλλα Κονιτοπούλου

"Δεν ξέρω βαριούνται οι υπάλληλοι, έχουν κουραστεί; Δεν ξέρω! Ενώ έπρεπε να τηρηθούν οι αποστάσεις στην ουρά" δήλωσε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΤ Fm και στον Λάζο Μαντικό κι αναφέρθηκε στο πόσο επιτυχημένα την υποδύθηκε ο Θανάσης Αλευράς στο YFSF αλλά και σε ένα περιστατικό σε σούπερ μάρκετ, που την εξόργισε.

«Ο Θανάσης Αλευράς έχει δουλέψει πολύ, είναι φοβερά ταλαντούχος ηθοποιός, εκπληκτικός άνθρωπος! Και την πρώτη φορά που ερμήνευσε «Το όπου και να πάω χάνομαι» είχα πρόσκληση να πάω στην εκπομπή (Your Face sounds Familiar), αλλά δεν μπορούσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!»

«Δεν το περίμενα ότι θα το καταφέρει γιατί έχει μπάσα φωνή. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το φόρεμα που φορούσε, ήταν τόσο κοντά στο φόρεμα που φορούσα εγώ τότε. Ήταν της μητέρας μου που μου το είχε δανείσει. Φοβερή η παραγωγή του ΑΝΤ1 προσέχει τα πάντα. Δεν κάνει τίποτα μισά»

«Όταν πάτησε το κουμπί ο Θανάσης Αλευράς και του βγήκε ότι πρέπει να κάνει εμένα με είχε ψιλό πάρει ο ύπνος και ξύπνησα και φώναζα θα με κάνει ο Θανάσης Αλευράς»

«Ο Θανάσης Αλευράς μου έκανε τεράστια διαφήμιση! Εγώ τότε ήμουν σε μια στάσιμη στιγμή στην καριέρα μου και με το που ερμήνευσε τότε το «όπου και να πάω χάνομαι» ανέβασε στο 1,5 εκ. θεάσεις το τραγούδι. Θα δεις που και τώρα με «Το καμίνι» θα γίνει το ίδιο. Θα το μάθουν οι νέοι»

«Είμαι «χορτασμένη» και για αυτό έχω την δυνατότητα να κάνω επιλογές τώρα»

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

«Κλείνω το πρόγραμμα μου από την προηγούμενη χρονιά. Φέτος αυτό δεν έχει γίνει. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Όλος ο κόσμος έχει θέμα όπως εγώ. Όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι»

«Με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια έχω διαχειριστεί το οικονομικό μου πρόβλημα. Έχω έναν σύζυγο που είναι πάντα δίπλα μου γιατί με στηρίζει οικονομικά και ηθικά. Εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε ανάγκη να εξωτερικεύσουμε την ψυχή μας, αυτό που νιώθουμε και να γίνουνε ένα με τον κόσμο. Αυτό τώρα έχει κοπεί και νιώθω όταν γίνει αυτό θα γίνει πανικός !»

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα. Όλο αυτό το διάστημα έχω σκεφτεί αρκετά γιατί είχα χρόνο»

«Έχω κάνει το κουμάντο μου γιατί δουλεύω από πολύ μικρό κορίτσι. Αλλά όχι να μπορώ να ζήσω για πάντα. Εμείς οι τραγουδιστές του νησιωτικού τραγουδιού δεν πληρωνόμαστε τόσο καλά όσο οι λαϊκοί τραγουδιστές. Οι λαϊκοί τραγουδιστές επειδή φέρνουν περισσότερα λουλούδια κάνει κατάσταση που λέμε. Τα φέρνει για να τα πάρει! Σε εμάς δεν είναι έτσι. Στα πανηγύρια δεν είναι με χαρτούρες όπως παλιά που τα πετούσαν, δεν μπορώ να τα υποστηρίξω πλέον από δύναμη. Δεν μπορώ να τραγουδάω ώρες»

«Όταν θα έρθει η σειρά μου θα δω αν θα το κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Έχω έναν φόβο το ότι έχει γίνει πολύ γρήγορα. Όμως αν πρέπει να το κάνουμε όλοι θα το κάνω και εγώ για να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας»

«Δύναμη χρειάζεται και κουράγιο για να ξεπεράσουν τον κορονοϊό και να προσέχουν. Πάντα πρόσεχα, αλλά τώρα περισσότερο. Φοράω διπλή μάσκα, έχω μαντηλάκια. Με το που μπαίνω στο αυτοκίνητό μου απολυμαίνω το τιμόνι μου, τις ταχύτητες»

«Στα σούπερ μάρκετ δεν τηρούνται αποστάσεις. Δεν ξέρω βαριούνται οι υπάλληλοι, έχουν κουραστεί; Δεν ξέρω! Ενώ έπρεπε να τηρηθούν οι αποστάσεις στην ουρά είχε έρθει ένας και είχε κολλήσει πάνω μου. Του έκανα παρατήρηση και μου είπε έχετε δίκιο συγνώμη και μετά πάλι από λίγο ήρθε δίπλα μου. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό; Πρέπει να προσέχουμε. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ποια είμαι, δεν με αναγνωρίζουν με την διπλή μάσκα»

«Η μοίρα έχει φερθεί ωραία σε εμένα. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, όμως αν δεν υπήρχαν δύσκολες στιγμές θα ήταν τέλεια, αλλά τέλειος δεν είναι κανείς»

«Η ζωή μου κινδύνεψε σε ένα απαγορευτικό με 9 μποφόρ που δέσαμε στη Σύρο. Αλλά μέχρι να φτάσουμε από το Σούνιο στη Σύρο είχα κάνει προσευχές, τάματα. Δεν το ξεπέρασα ποτέ από τότε. Πάντα μπαίνω και βλέπω το καιρικό όταν είναι να ταξιδέψω με πλοίο»

«Περισσότερη αγάπη αληθινή και δύναμη κουράγιο να το ξεπεράσουμε !»