Στέλλα Γκαντώνα: «Με ενοχλεί όταν από οικοδέσποινα γίνομαι διαιτητής»

Στέλλα Γκαντώνα

"Δυσκολεύομαι να συγκρατώ τον εκνευρισμό μου όταν έχω απέναντι μου έναν αγενή συνομιλητή" εξομολογείται η Στέλλα Γκαντώνα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Στέλλα Γκαντώνα στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια του MEGA Σαββατοκύριακο αναφέρθηκε στις δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές, τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά και την προσωπική της διαχείριση σε αυτές.

Υπάρχουν πράγματα που σε δυσκολεύουν στον τηλεοπτικό αέρα;

Υπάρχουν. Δυσκολεύομαι να συγκρατώ τον εκνευρισμό μου όταν έχω απέναντι μου έναν αγενή συνομιλητή όχι μόνο προς εμένα, αλλά και προς τους συνομιλητές μου. Απεχθάνομαι την αγένεια και την κακοτροπία.

Συμβαίνει συχνά αυτό;

Όταν υπάρχει, για παράδειγμα, ένα καυτό πολιτικό θέμα μπορεί οι εκπρόσωποι τωνκομμάτων που καλούνται να καταθέσουν την άποψη τους να υπερβάλλουν και οι τόνοι να ανέβουν. Και συχνά ορισμένοι βγαίνουν εκτός ορίων. Αυτό σε κάνει, λοιπόν, κάποιες φορές από οικοδεσπότης να γίνεσαι… διαιτητής.

Έχεις βιώσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές; Εσύ είσαι ανταγωνιστική; 

Είναι ανταγωνιστική η δουλειά μας. Θα ήταν ιδανικό να μην είναι ανταγωνιστικοί οι άνθρωποι. Όμως συμβαίνει. Δεν ζούμε σε παραμύθι. Προφανώς έχω βιώσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Έχω μάθει να διαχειρίζομαι αυτές τις καταστάσεις. Προσωπικά στοχεύω στη βελτίωση μου ως ανθρώπου αλλά και στη βελτίωση της δουλειάς που παρουσιάζω. Όλα τα άλλα δεν με απασχολούν.