Στέλλα Γιαμπουρά: «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη ωαρίων γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό»

Στέλλα Γιαμπουρά

"Δεν κυνηγάω τα πράγματα. Τα αφήνω να έρθουν αυτά σε μένα" δήλωσε η Στέλλα Γιαμπουρά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Στέλλα Γιαμπουρά στην On Time και στην Σάσα Σταμάτη. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το ξαφνικό κόψιμο της σειράς «Μετά τη φωτιά», την πρόταση γάμου που αποδέχτηκε, αλλά δεν προχώρησε ποτέ και γιατί δεν θέλει να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Σε έχουμε χάσει την τελευταία περίοδο. Τι κάνεις;

Έκανα κάποια guests στη σειρά του ANT1 «Μετά τη φωτιά», τα οποία έχουν παιχτεί κι έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα κι έκανα κι ένα μικρό guest στη σειρά «Maestro».

Πώς σου φάνηκε το απότομο κόψιμο της σειράς «Μετά τη φωτιά»;

Ήταν αιφνιδιαστικό, γιατί η σειρά πήγαινε πάρα πολύ καλά και για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω, σταμάτησε. Τα δικά μου γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί, αυτό έγινε μετά. Για τους ηθοποιούς είναι άβολο όλο αυτό που έγινε, να μένεις ξαφνικά μέσα στη σεζόν χωρίς δουλειά, γιατί θα μπορούσαν να είχαν κλείσει κάποια άλλη δουλειά, που ίσως προχωρούσε.

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει κι ένα παιδικό τραγούδι σου από τη Heaven Music. Πώς προέκυψε;

Με πήραν τηλέφωνο, μου το πρότειναν κι επειδή ό,τι έχει σχέση με παιδιά με ενδιαφέρει, είπα αμέσως «ναι». Είναι ένα νανούρισμα και λέγεται «Νάνι»…

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Έχω ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά μου, είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση και κοιτάω το επόμενο βήμα, που θα με πάει πιο μπροστά. Είμαι ελεύθερη. Τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω στις φίλες μου και στη δουλειά μου.

Θέλεις να ερωτευτείς;

Ναι, ο έρωτας είναι πολύ όμορφο πράγμα. Είναι ωραίο και να αγαπάμε και να ερωτευόμαστε…

Θα έκανες κατάψυξη ωαρίων;

Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί ποτέ, γιατί πιστεύω στον Θεό και αν είναι τυχερό να γίνει, θα γίνει. Δεν κυνηγάω τα πράγματα. Τα αφήνω να έρθουν αυτά σε μένα. Όταν χωρίζω, ας πούμε, δεν βγαίνω έξω να κυνηγάω κάποιο σύντροφο. Μου αρέσει τα πράγματα να έρχονται μόνα τους.

Πιστεύεις στον Θεό;

Πιστεύω πολύ, θεωρώ ότι αυτή είναι η δύναμή μου. Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό και πιστεύω πως ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο και γι’ αυτό δεν έχω «απασχολήσει» την κατάθλιψη…

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα;

Θα ήθελα να είναι καλός άνθρωπος και θα ήθελα να με αγαπάει, αυτά είναι τα βασικά για μένα.

Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Ναι, μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Είχα πει «ναι», αλλά τελικά δεν προχώρησε. Τότε στενοχωρήθηκα, αλλά δεν μένω στα προβλήματα, τα ξεπερνάω και κοιτάω μπροστά.

Σ’ έχουν απατήσει ποτέ;

Δεν έχω μάθει κάτι…

Εσύ έχεις απατήσει;

Όχι. Είμαι πιστός άνθρωπος, τόσο στα προσωπικά μου όσο και στις φιλίες μου.

Μπήκες στο χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία δεκαοκτώ ετών. Πώς ήταν;

Ήταν όλα πάρα πολύ όμορφα. Ήταν όλοι φιλικοί μαζί μου. Δεν υπήρχε τόσος ανταγωνισμός όσο σήμερα. Ήμασταν λίγες οι κοπέλες.

Πιστεύεις ότι το μόντελινγκ έχει… πεθάνει στην Ελλάδα;

Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι με το μόντελινγκ, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα. Κάποια κοπέλα θα πρέπει να φύγει στο εξωτερικό, αν θέλει να κάνει κάτι πιο σοβαρό.

Πηγή εικόνας NDP