Στέλιος Ρόκκος: «Ήταν μια περιπέτεια και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος»

Στέλιος Ρόκκος

Ο Στέλιος Ρόκκος αναρρώνει και στέλνει το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Στο πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του προχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος, μέσα από τα social media, το βράδυ της Κυριακής. Ο αγαπημένος ερμηνευτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Λήμνο στην Αθήνα με συμπτώματα εμφράγματος αλλά πλέον είναι καλά και αναρρώνει.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέλιος Ρόκκος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. » Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος. Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους».

«Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο τι προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.