Στέλιος Ρόκκος – Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά την τραγωδία: «Αυτό χρειαζόμουν»

Στέλιος Ρόκκος

Όσα είπε ο Στέλιος Ρόκκος στο νυχτερινό μαγαζί.

Στον γνώριμο του χώρο, την σκηνή, επέστρεψε ο Στέλιος Ρόκκος τη νύχτα του Σαββάτου προκειμένου να προσφέρει διασκέδαση στους Θεσαλλονικείς μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο, Διονύση Σχοινά.

Λόγω της οικογενειακής του τραγωδίας, μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, ο τραγουδιστής απουσίαζε από τα επαγγελματικά του καθήκοντα στο νυχτερινό μαγαζί όπου και εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στη συμπρωτεύουσα. Χθες βράδυ, όμως, ο Στέλιος Ρόκκος ανέβηκε ξανά στη σκηνή και θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους θαμώνες του μαγαζιού όπου και βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Έτσι, μέσα από τον λογαριασμό του νυχτερινού μαγαζιού στο Instagram, παρακολουθούμε όλα όσα εξέφρασε ο Στέλιος Ρόκκος από σκηνής στους θεατές του.

«Αυτό χρειαζόμουν. Την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Δεν θέλω όμως να φύγω έτσι, θέλω να φύγω χαρούμενα με το φιλαράκι μου τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά)» τόνισε με χαμόγελο ο Στέλιος Ρόκκος για να συνεχίσει το πρόγραμμα του.

Πηγή εικόνας: NDP Photo