Στέλιος Ρόκκος: Εξιτήριο για τον τραγουδιστή – Οι πρώτες του δηλώσεις

Στέλιος Ρόκκος

"Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ...κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Ήμουν σε πολύ καλά χέρια" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Ρόκκος.

Εξιτήριο έπειτα από περίπου μία εβδομάδα πήρε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων από τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα εμφράγματος.

Εκεί οι γιατροί θεώρησαν κρίσιμη την κατάστασή του και έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στην Αθήνα, η οποία έγινε με τη βοήθεια αεροσκάφους C-130 της πολεμικής αεροπορίας. Ο τραγουδιστής υπεβλήθη σε καρδιολογική επέμβαση και παρέμεινε προληπτικά στη ΜΕΘ για δύο 24ωρα.

Ο Στέλιος Ρόκκος εξήλθε από την ιδιωτική κλινική το μεσημέρι της Πέμπτης 19/1. Δίπλα του όλες αυτές τις ημέρες ήταν πάντα η σύντροφός του, Λελέ Γκόφα, ενώ κατά την αποχώρησή του από την κλινική τον επισκέφθηκε και η Λένα Ζευγαρά, με την οποία εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ…κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι: κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις» πρόσθεσε κλείνοντας.

Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Ρόκκος αναμένεται να επιστρέψει στις νυχτερινές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος