Στέλιος Παρλιάρος: Οι «πικάντικες» τούρτες που του ζήτησαν – «Άρχισαν να παραγγέλνουν όλοι το ίδιο»

Στέλιος Παρλιάρος

"Θυμάμαι πως όταν οι παραγγελίες γίνονταν από κυρίες και στο τηλέφωνο απαντούσε άνδρας υπάλληλος, ντρέπονταν να πούνε τη λέξη π...ς και διευκολύνονταν με χαριτωμένες περιγραφές" δήλωσε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη στο Gala και στην Μαρία Λεμονιά και μίλησε μεταξύ άλλων για τις «προχωρημένες» δημιουργίες που του είχαν ζητήσει πελάτες του.

«Τότε μια φίλη μου διηύθυνε ένα από τα σημαντικότερα πρακτορεία μοντέλων της εποχής, μου παρήγγειλε για το πάρτι της μια τούρτα σε σχέδιο ανδρικού μορίου. Είχε τέτοια επιθυμία που μαθεύτηκε σε όλη την Αθήνα και ξαφνικά άρχισαν να παραγγέλνουν όλοι το ίδιο. Έδιναν παραγγελίες οι άνδρες, έδιναν κι οι γυναίκες. Το εργαστήριο δεν προλάβαινε την κατασκευή. Θυμάμαι πως όταν οι παραγγελίες γίνονταν από κυρίες και στο τηλέφωνο απαντούσε άνδρας υπάλληλος, ντρέπονταν να πούνε τη λέξη π…ς και διευκολύνονταν με χαριτωμένες περιγραφές.

Μου είχαν κάνει τότε συνέντευξη και μία φωτογράφιση με τα π…ό γλυκά. Πολλά από τα μοντέλα είχαν αποχωρήσει λόγω το concept που παρουσίαζε μέλη του σώματος φτιαγμένα από σοκολάτα. Τελικά το θέμα αποδόθηκε από διάσημες ξένες καλλονές. Θυμάμαι ακόμα τον τίτλο εκείνης της συνέντευξής μου, ήταν «Τι τρώνε οι Έλληνες στο κρεβάτι».