Στέλιος Καλαθάς: Το γύρισμα για τη Λάμψη που θα του μείνει αξέχαστο! «Αιμορραγούσα στην πλάτη…»

Στέλιος Καλαθάς

«Ο Νίκος είχε την ιδέα να με ρίξει στη θάλασσα από ελικόπτερο…»

Στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Καλαθάς, ο οποίος μίλησε και για τη συμμετοχή του στο πρώτο επεισόδιο της Λάμψης.

Δυνατή ήταν και η είσοδός σας στην τηλεόραση.

Ο Νίκος Φώσκολος με επέλεξε για το καστ της Λάμψης, παίζοντας κιόλας στην πρώτη σκηνή. Υποδύθηκα έναν αξιωματικό του Λιμενικού που σώθηκε από ναυάγιο. Βάσει του σεναρίου, μόλις βγήκα στη στεριά, εξαντλημένος και κατάκοπος, δύο μπράβοι με περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Με ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος με έπνιξαν στη θάλασσα.

Αυτό συνεπάγεται γύρισμα ατελείωτων ωρών;

Ξεκίνησε στις 7 το πρωί στην παραλία του Σχινιά και συνεχώς ο Φώσκολος πρόσθετε σκηνές. Μέχρι που αργά το απόγευμα άρχισα να αιμορραγώ στην πλάτη από τα σουρσίματα στην άμμο που μου έκαναν οι δύο υποτιθέμενοι κακοποιοί. Τη στιγμή που πίστευα πως το γύρισμα είχε ολοκληρωθεί, απόγευμα πια, ο Νίκος είχε την ιδέα να το ξαναπάμε με νέα βερσιόν, ρίχνοντάς με στη θάλασσα από ένα ελικόπτερο! Δεν άντεχα από την κούραση. Αρνήθηκα.

Πώς εξέλαβε το “όχι” σας;

Χαμογέλασε και γυρνώντας προς τους οπερατέρ και τους συναδέλφους μου φώναζε με ενθουσιασμό “να τος, να τος ο νέος Νίκος Κούρκουλος!” και με αγκάλιασε σφιχτά. Συνεργαστήκαμε ξανά και ξανά στις σειρές του. Μάλιστα, στην αποφοίτησή μου από τη δραματική σχολή, μου έδωσε το πτυχίο μιλώντας για εμένα με τιμητικά λόγια.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 14.10…

Ειρήνη Κολιδά: «Δεν κινήθηκα νομικά κατά της Acun Medya γιατί…»