Στέλιος Καλαθάς: «Στη Google έχουν βάλει μία ηλικία για μένα τουλάχιστον 8 χρόνια παραπάνω, τους ζήτησα να το αλλάξουν»

Στέλιος Καλαθάς

"Με σταματάνε σε ένα νησί το καλοκαίρι και μου λένε: μα κύριε Καλαθά, είστε τόσο μεγάλος; Και τους λέω: ναι, είμαι τόσο χρονών. Δεν τους το χαλάω, ας νομίζει ο καθένας ό,τι θέλει", δηλώνει με χιούμορ ο ηθοποιός.

Στον Παναγιώτη Βαζαίο και το περιοδικό Λοιπόν μίλησε ο Στέλιος Καλαθάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει και διδάσκει τη δική του μέθοδο υποκριτικής, άνοιξε την καρδιά του σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λάθος που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για τον ίδιο και το οποίο αφορά στην πραγματική του ηλικία.

«Δεν φοβάμαι καθόλου τον χρόνο, απλά πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης δεν πρέπει να αποκαλύπτει στοιχεία του εαυτού του. Ούτε πού ανήκει πολιτικά, ούτε ποια ομάδα υποστηρίζει, ούτε πόσο χρονών είναι. Πρέπει να υπάρχει πάντα ένα μυστήριο και μια μαγεία γύρω από το όνομά του», δηλώνει ο Στέλιος Καλαθάς.

«Να φανταστείς ότι στη Google έχουν βάλει μια ηλικία για μένα τουλάχιστον 8 χρόνια παραπάνω. Τους έστειλα μία επιστολή και μάλιστα τους είπα να τους δείξω και την ταυτότητά μου. Τελικά δεν το άλλαξαν ποτέ», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

«Με σταματάνε σε ένα νησί το καλοκαίρι και μου λένε: μα κύριε Καλαθά, είστε τόσο μεγάλος; Και τους λέω: ναι, είμαι τόσο χρονών. Δεν τους το χαλάω, ας νομίζει ο καθένας ό,τι θέλει. Άσε τον κόσμο να απορεί πώς δεν μου φαίνεται που είμαι τόσο μεγάλος», καταλήγει για το διαδικτυακό… ευτράπελο ο Στέλιος Καλαθάς.