Στέλιος Χανταμπάκης: Είχε και off camera κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor;

Survivor
«Αν κάτι θέλω να καταστήσω σαφές, είναι ότι είμαι από τους παίκτες του παιχνιδιού που η συμπεριφορά μου…».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε για το αν είχε και off camera κόντρα στο Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Survivor: «Δεν θα έκανα σχέση με τον Αγγελόπουλο! Δεν είναι ο τύπος μου…»

Είναι κάτι που έχω απορία όλο αυτό τον καιρό που παρακολουθώ το παιχνίδι: Είχατε και off camera κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παραλία;

Αν κάτι θέλω να καταστήσω σαφές, είναι ότι είμαι από τους παίκτες του παιχνιδιού που η συμπεριφορά μου ήταν ακριβώς ίδια, με ανοιχτές ή κλειστές κάμερες. Κι αυτό είναι κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν τόσο οι άνθρωποι της παραγωγής όσο και οι συμπαίκτες μου. Η απάντηση, λοιπόν, είναι αρνητική στην ερώτηση. Δεν είχα κανένα λόγο, τακτική ή σκοπό να παίξω κάποιο ρόλο. Ήμουν ειλικρινής.

Εκείνος είπε ότι μπορεί να μη γίνετε ποτέ φίλοι, αλλά άνετα θα καθόταν σε ένα τραπέζι μαζί σου, να φάτε και να μιλήσετε. Ισχύει το ίδιο και για σένα;

Φυσικά. Ο Γιώργος, όπως και ο καθένας από εμάς, έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Έχουμε την ευκαιρία, και είναι κάτι που πραγματικά θα χαιρόμουν, να συστηθούμε ξανά σε πραγματικές συνθήκες.