Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Τίτλοι τέλους για το λαμπερό ζευγάρι

Στέφανος Τσιτσιπάς

Η επιβεβαίωση και η επίσημη ανακοίνωση της γνωστής τενίστριας στα social media.

Οριστικό είναι, όπως όλα δείχνουν, το τέλος που δίνουν στη σχέση τους ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα. Οι δύο διακεκριμένοι αθλητές του τένις, μετά την πρόσφατη κρίση που πέρασαν, φαίνεται πως οδηγήθηκαν κοινή συναινέσει στον χωρισμό, με την ίδια τη Μπαντόσα να επιβεβαιώνει το γεγονός στα social media.

«Μετά από ήρεμη σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά. Έχουμε μοιραστεί ένα ταξίδι με πολλή αγάπη και μάθηση και ως φίλοι με απέραντο σεβασμό επιλέγουμε να ακολουθούμε τώρα τα δικά μας μονοπάτια», γράφει χαρακτηριστικά η Πάουλα Μπαντόσα σε Insta-story το απόγευμα της Κυριακής (5/5).

«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειας και όλων όσοι ήταν μέρος της ιστορίας μας. Ως μετάβαση σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, θα συνεχίσουμε να σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την ιδιωτική ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και το σεβασμό σας», καταλήγει στο μήνυμά της η τενίστρια, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει επιλέξει μέχρι στιγμής να μην τοποθετηθεί.