Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει τις γυναίκες να μισούν τους άντρες»

Στέφανος Τσιτσιπάς

"Πανικό" προκάλεσε, ξανά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα social media!

Σε ένα ακόμα αμφιλεγόμενο tweet προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν από λίγες ώρες στα social media με αποτέλεσμα να βρεθεί και πάλι στο… διαδικτυακό προσκήνιο. Μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων με τη νέα του τοποθέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να εκφράσει την άποψη του για τον σύγχρονο φεμινισμό σηκώνοντας διαδικτυακή θύελλα!

«Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει τις γυναίκες να μισούν τους άντρες. Γυναίκες να μισούν εκείνες τις γυναίκες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άντρες να ντρέπονται που είναι άντρες. Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις κάτι που αρχικά ήταν τόσο αγνό να έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες» έγραψε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας Iman Gadzhi ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμερίστηκε αυτή την άποψή κάνοντας retweet την ανάρτηση.

«Ποια λύση θα πρότεινες;» του απάντησε ένας χρήστης του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης με τον δημοφιλή τενίστα να απαντάει ως εξής. «Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι και πρέπει να είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή του. Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία οργής που επιδιώκει να υποτιμήσει τους άντρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;».

Στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος Κάθριν Γουιτέικερ τοποθετήθηκε δημόσια, «γεία σου Στέφανε, σύγχρονος φεμινισμός εδώ. Απλώς, αναρωτήθηκα σε τι βασίζεις αυτήν την αξιολόγηση; Πώς εκπαίδευσες τον εαυτό σου σχετικά με τη γυναικεία εμπειρία; Ποια είναι η αντίληψή σου για την πατριαρχία; Ευχαρίστως να συζητήσουμε ανά πάσα στιγμή».

«Βασίστηκα σε κάποιες από τις προσωπικές μου εμπειρίες και συναντήσεις. Έχω επιμορφωθεί σχετικά με το θέμα αυτό ρωτώντας γυναίκες φίλες και γνωστές. Δεν πιστεύω στην πατριαρχία. Η ισότητα και η ενότητα είναι η λύση για τα όλα» αποκρίθησε, με τη σειρά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Twitter.