Στέφανος Μιχαήλ: «Οι πρώτοι έξι μήνες του Τατουάζ ήταν οι πιο δύσκολοι»

Στέφανος Μιχαήλ

"Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και απλά περπάταγα"

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του «Τατουάζ» και πριν κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στις «8 Λέξεις», τη νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, o Στέφανος Μιχαήλ ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε για όλους και για όλα στο νέο τεύχος του ελληνικού Playboy.

Για το αν έχει κουραστεί από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Δανάη Παππά:
Τα προσωπικά είναι αυτά που πουλάνε. Γι’ αυτό και σε ρωτάνε πάντα οι δημοσιογράφοι. Είναι αναμενόμενο. Δεν το θεωρώ κουραστικό. Απλά νομίζω πως μετά τις πέντε φορές καλό είναι να σταματήσουν να το ρωτάνε και οι ίδιοι.

Για το αν την έχει ψωνίσει με τις επιτυχίες των τελευταίων ετών:
Δεν έχω χάσει ποτέ τον εαυτό μου για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Όταν βλέπω τον κόσμο να με σταματάει για να βγάλει φωτογραφίες και να εκδηλώσει την αγάπη του, το θεωρώ τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη. Γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αρέσεις, ότι κάνεις σωστά τη δουλειά σου και επιπρόσθετα εγώ χαίρομαι διότι έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει και για το ήθος μου. Για τον Στέφανο, όχι για τον Αλέξανδρο ή για τον Νεκτάριο ως ρόλο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Για το αν κάποια στιγμή ζορίστηκε με τις υποχρεώσεις στο «Τατουάζ»:
Είμαι πάρα πολύ αγχώδης. Είναι ελάττωμα αυτό. Και όταν αγχωθώ πολύ, με πιάνει πανικός. Έχω νεύρα και ξεσπάω σε ανθρώπους δικούς μου. Μάλιστα οι πρώτοι έξι μήνες του «Τατουάζ» ήταν οι πιο δύσκολοι. Θυμάμαι όταν ήμασταν στην Αγγλία για γύρισμα να με πιάνει πρώτη φορά κρίση πανικού. Έφυγα από το ξενοδοχείο και περπατούσα μέσα στη βροχή και σε άγνωστους δρόμους χωρίς να ξέρω πού πηγαίνω. Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και απλά περπάταγα.

Έκτορας Μποτρίνι: «Είμαι 48 και νιώθω ότι ακόμα δεν έχω δει τίποτα»