Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν μου αρέσει να παίρνω μεγάλο ρίσκο και να κάνω όνειρα»

Στέφανος Μιχαήλ

"Αν δεν την πατήσεις, δεν παίρνεις και τα απαραίτητα μαθήματα"

Ο Στέφανος Μιχαήλ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Playboy και στον Άγγελο Κωνσταντούλια και μεταξύ άλλων μίλησε για τον εαυτό του, αλλά και για το εάν έχει κάνει αυτοκριτική.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Ξέγνοιαστα. Είναι η πιο σωστή λέξη. Να παίζουμε ποδόσφαιρο στις αλάνες και να περιμένουμε να βρέξει για να έρθει το ποτάμι στο χωριό και να παίξουμε εκεί με τα άλλα παιδιά. Πλέον δεν το βλέπεις αυτό.

Είπες προηγουμένως ότι δεν έχεις χάσει τον εαυτό σου. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι δεν έχεις βρεθεί ποτέ σε θέση να αμφιβάλλεις για κάποιες αποφάσεις σου;

Συνήθως για να πάρω μια απόφαση πρέπει να το σκεφτώ πολύ σοβαρά και δεν είμαι παρορμητικός. Δεν μου αρέσει να παίρνω μεγάλο ρίσκο και να κάνω όνειρα που φανταζόμουν άπιαστα. Για παράδειγμα ξέρω ότι έχω κάτι, είμαι καλά και δεν θα ρίσκαρα να το αφήσω για να κυνηγήσω κάτι που φαντάζει μαγικό. Όταν έρθει η ώρα και είναι όλα σωστά για να φτάσεις εκεί που πρέπει, αρπάζεις την ευκαιρία και την ακολουθείς βήμα βήμα. Βάζοντας γερές βάσεις. Οπότε δεν μετάνιωσα για κάτι και θεωρώ πως όλες μου οι αποφάσεις ήταν σωστές μέχρι τώρα.

Πέρα από σωστό ή λάθος, δεν έχεις βρεθεί στη θέση να αμφιβάλλεις για πράγματα που θεωρείς αυτονόητα ή ακόμα και να αμφιβάλλεις με την έννοια ότι κάνεις αυτοκριτική;

Μου έχει συμβεί σε σχέσεις και ειδικά στην αρχή. Να ρισκάρεις, να ανοιχτείς και να δείξεις τα συναισθήματα σου. Ναι, σε αυτό το επίπεδο την έχω πατήσει δυο τρεις φορές. Είναι κι αυτά στη ζωή. Αν δεν την πατήσεις, δεν παίρνεις και τα απαραίτητα μαθήματα για την επόμενη μέρα.