Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν µπορείς να αγαπήσεις µόνο τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου και όχι το παιδί της»

Στέφανος Μιχαήλ

"Το δούλεψα λοιπόν πολύ στο µυαλό µου, σιγουρεύτηκα ότι πράγµατι µπορώ να το κάνω και έπειτα προχώρησα στο επόµενο βήµα" εξομολογήθηκε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Στέφανος Μιχαήλ και μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτά του με τη Νάταλι Κάτερ. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγρια Γη στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο παιδί της συντρόφου του και πως διαχειρίστηκε το γεγονός ότι θα έπρεπε να έρθει και κοντά του.

«Μου πήρε λίγο καιρό να το ταξινοµήσω σωστά στο µυαλό µου. Είµαι ένας άνθρωπος που δεν κάνει ανωριµότητες και σκέφτεται πάντα το αύριο. Το να µπεις λοιπόν στη διαδικασία να γνωρίσεις ένα παιδί, να έρθεις κοντά του, να το αγαπήσεις και να σε αγαπήσει δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει πρώτα να νιώσεις σιγουριά για τον άνθρωπό σου, τη γυναίκα δηλαδή που έχει το παιδί, και µετά να µπεις σε µια διαδικασία να έρθεις κοντά στο παιδί, που είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της.

Δεν µπορείς να αγαπήσεις µόνο τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου και όχι το παιδί της. Δεν γίνεται να τα ξεχωρίσεις. Το δούλεψα λοιπόν πολύ στο µυαλό µου, σιγουρεύτηκα ότι πράγµατι µπορώ να το κάνω και έπειτα προχώρησα στο επόµενο βήµα. Έχω γνωστούς που είχαν σχέσεις µε κοπέλες µε παιδιά. Στον πρώτο µήνα πήγαιναν για φαγητό όλοι µαζί και στον έναν χρόνο χώριζαν. Το παιδί πληγώνεται διπλά γιατί έχει ξαναπεράσει κάτι ανάλογο. Επίσης, δεν είναι ωραία εικόνα να µπαίνει και να βγαίνει ο καθένας στη ζωή της µητέρας του. Αυτό που µπορώ να σου πω είναι ότι είµαστε πολύ καλά».