Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Ρήξη στη σχέση τους – Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον…

Στέφανος Μιχαήλ

Έχουν διαγράψει και πολλές κοινές φωτογραφίες τους!

Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παππά, δυο πρώην συμπρωταγωνιστές στη σειρά “Το Τατουάζ”, δυο καλοί φίλοι αλλά και δυο άνθρωποι που για δυο χρόνια μοιραζόντουσαν μια κοινή φήμη, ότι είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Μια φήμη, η οποία τους έβρισκε σε κάθε συνέντευξη αντιμέτωπους και για πολλούς ανταποκρινόταν στην αλήθεια.

Η στενή σχέση των δυο ηθοποιών (είτε αυτή ήταν επαγγελματική, φιλική ή ερωτική) ανήκει πλέον στο παρελθόν αφού οι δυο τους δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, ενώ έχουν διαγραφεί και πολλές κοινές φωτογραφίες τους.

Οι δυο ηθοποιοί μοιραζόντουσαν συχνά-πυκνά φωτογραφίες τους στα social media, μέσα από stories ή αναρτήσεις από γυρίσματα, από την καθημερινότητά τους μέχρι και από φωτογραφίσεις που έκαναν μαζί. Η στενή τους φιλική σχέση ήταν αυτή που τους έκανε να περνούν πολύ χρόνο μαζί και να μιλούν για τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Τα unfollow δεν ήταν κάτι το αναμενόμενο στην εξέλιξη της σχέσης τους, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι υπάρχει ρήξη μεταξύ τους και δεν θέλουν να βλέπουν την καθημερινότητα που έχουν στα social media. Η Δανάη Παππά έχει πλέον σχέση και δηλώνει ερωτευμένη στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη, επιχειρηματίας μαγαζιών στην Αθήνα ενώ ο Στέφανος είναι ελεύθερος και έτοιμος για το νέο του βήμα στις «8 λέξεις».

Στέφανος και Δανάη, ακολουθούσαν ο ένας τον άλλον στο Instagram και είχαν συχνή αλληλεπίδραση στους λογαριασμούς τους, γεγονός όπως διαπιστώσαμε, που ανήκει πλέον στο παρελθόν.  Ρήξη , τσακωμός, αντίδραση; Τί κρύβεται πίσω από τα νέα unfollow στην ελληνική και κυπριακή showbiz;

Δείτε σχετικές φωτογραφίες…

Δανάη Παππά

Στέφανος Μιχαήλ

Πηγή: alphanewslive