Στέφανος Χίλας: Η πιο χαρούμενη στιγμή του στο MasterChef

Στέφανος Χίλας

Δείτε όλα όσα είπε ο Στέφανος Χίλας.

Στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Χίλας από το MasterChef, ο οποίος αναφέρθηκε στην καλύτερή του στιγμή στο παιχνίδι, ενώ δήλωσε πως θέλει νικήτρια τη Μαργαρίτα.

Η πιο χαρούμενη στιγμή;

Ήταν η μέρα που πήρα τα τρία ναι στην οντισιόν. Θυμάμαι πως όταν πήρα το δεύτερο, από τον κύριο Κοντιζά, μου είχαν κοπεί τα πόδια. Όταν το είπε και ο κύριος Ιωαννίδης, λύγισα. Ήταν κάτι σαν όνειρο. Αν και το ήθελα πάρα πολύ, δεν περίμενα πως τελικά θα το ζούσα.

Ποιον θέλετε νικητή;

Σίγουρα τη Μαργαρίτα. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, αλλά και ένα παιδί με μια ιδιαίτερη ψυχή. Το αξίζει. Μετά, θα ήθελα και τον Διονύση, που έχει μια σταθερή και ωραία πορεία.

Τι σημαίνει για εσάς μαγειρική;

Επάγγελμα ψυχής. Πρέπει να βγαίνει από την ψυχή σου το να μαγειρέψεις. Εγώ είμαι ένας μάγειρας ψυχολογίας. Αν δεν δώσω αγάπη στο φαϊ, δεν θα βγει καλό. Αν μαγειρέψεις με αγάπη, θα έχεις ένα πολύ καλό πιάτο.

Οπότε, ο έρωτας περνάει από το στομάχι;

Αυτό δεν το έχω διαπιστώσει ακόμα, πιστεύω όμως πως στο φαγητό βγάζεις τον χαρακτήρα σου, οπότε υπό αυτή την έννοια, ναι, μπορεί να περνάει και από το στομάχι.

Κάνατε την αίτηση για το MasterChef μόλις είχατε χωρίσει. Λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά το παιχνίδι;

Από τη στιγμή που πήρα την ποδιά και μπήκα στο σπίτι, μπήκα σε ένα όνειρο, κι έτσι ξέχασα ότι είχε να κάνει με τον έξω κόσμο. Το ήθελα τόσο πολύ, που δεν με ενδιέφερε πια τίποτε άλλο.