Στεφανία Λυμπερακάκη: «Ήταν πολύ δύσκολο, είναι νωπό ακόμα»

Στεφανία Λυμπερακάκη

"Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που προετοιμάζομαι για κάτι που ονειρευόμουν χρόνια" ανέφερε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στο ΟK και στον Γιάννη Πουλόπουλου για την συμμετοχή της στην Eurovision αλλά και τον χωρισμό της από τον Γιάνες Χόιβελμανς, λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Εκτός από τη δυσκολία της προετοιμασίας για την Eurovision, είχες να αντιμετωπίσεις ακόμα μία, τον χωρισμό σου από τον Ολλανδό μουσικό Γιάνες Χόιβελμανς. Πώς είναι η ψυχολογία σου τώρα;

Ήταν δύσκολο στην αρχή. Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που προετοιμάζομαι για κάτι που ονειρευόμουν χρόνια. Αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Γιάνες το σέβεται αυτό. Κατάλαβε ότι δεν υπήρχε χρόνος για εμάς και έτσι χωρίσαμε. Στην αρχή, όπως σου είπα, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι καλύτερα. Νιώθω ότι έχει καθαρίσει το μυαλό μου και μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω. Πριν πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, το συζητήσαμε πολύ. Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τότε. Είναι ακόμα νωπό. Αλλά με βοηθάει πολύ το ότι χωρίσαμε σαν φίλοι και επικοινωνούμε πολύ συχνά. Πριν από δεκαπέντε λεπτά μιλούσαμε με μηνύματα.