Σταυρούλα Χρυσαειδή: Γιατί δεν θα καλέσει… κόσμο από το Survivor στον γάμο της;

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ειλικρινής η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγο πριν τον γάμο της!

Πρόβα νυφικού έκανε η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου ήταν εκεί. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε τόσο στην πιο όμορφη στιγμή που έρχεται στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως… δεν κάλεσε όλους τους συμπαίκτες της!

Ειδικότερα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και δεν θα είναι όλα τα παιδιά από το Survivor καλεσμένα στον γάμο. Κάποιους δεν τους γνώρισα, δεν τους πρόλαβα οπότε δεν τους ξέρω και δεν μπορώ να τους καλέσω. Θα είναι αυτοί οι οποίοι έκανα πιο πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι. Με τον Άρη και την Ασημίνα δεν κάναμε παρέα οπότε…».

«Είναι όλα έτοιμα ευτυχώς για τον γάμο, αν και όταν γύρισα από το Survivor είχε κάνει ήδη πολλά ο Πάνος. Το έχω βρει το νυφικό αλλά δεν το έχει δει και δεν θα το δει μέχρι εκείνη την ημέρα. Ούτε εγώ έχω δει το γαμπριάτικο κοστούμι».

«Ο μέλλοντας σύζυγός μου δεν θέλει να του πατήσω το πόδι, αλλά εγώ εννοείται ότι θα το πατήσω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκης στο OPEN.