Σταύρος Παντελίδης: «Ξέραμε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής»!

Σταύρος Παντελίδης

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.

Ο Σταύρος Παντελίδης σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά μπροστά σε κάμερα. Στο ετήσιο μνημόσυνο για τον χαμό του παιδιού του μιλάει στα Αποκαλυπτικά και δηλώνει: «Εμείς ξέραμε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης».

Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν ένα παιδί που ούτε κι εμείς οι ίδιοι ξέραμε πόση μεγάλη αξία είχε. Το καταλάβαμε μετά και ακόμα δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας κι εμείς κι ο κόσμος. Παίρνουμε πολύ δύναμη από τον κόσμο και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αυτοί που τον αγαπούν ήρθαν

Ο καλλιτεχνικός χώρος συνήθως τέτοια ώρα κοιμάται και γι’ αυτό τον λόγο, οπωσδήποτε, υπάρχει και δικαιολογία. Αυτοί που τον αγαπάνε πραγματικά ήρθαν και όσοι άλλοι που πάλι τον αγαπάνε και δεν μπόρεσαν κι αυτοί πιστεύω ότι μέσα τους έχουν μια ζεστασιά κι ας είναι μακριά.

Αυτό που μας παρηγορεί είναι ο κόσμος και τα τραγούδια του που ακόμα τον έχουν ζωντανό δίπλα μας. Αυτό είναι συνταρακτικό, δεν έχει ξανασυμβεί σε άλλη οικογένεια.

Ξέραμε ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής

Δεν θα ήθελα σήμερα, στη μνήμη του παιδιού, να το συζητήσουμε. Δεν θα ήθελε και ο ίδιος. Εμείς ξέραμε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής».