Σταύρος Μαυρίδης – Συγκλονιστική εξομολόγηση στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα, την έξοδο από την ίδια τη ζωή»!

Σταύρος Μαυρίδης
Τα λόγια του ηθοποιού, που ο κόσμος αγάπησε μέσα από τη σειρά Εγκλήματα, είχαν σοκάρει πριν από έναν χρόνο.

Εξαφανισμένος από την περασμένη Τρίτη παραμένει ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης με τους φίλους του από το θέατρο να τον αναζητούν όλες αυτές τις μέρες.

Σταύρος Μαυρίδης: Θρίλερ με τον ηθοποιό που έχει εξαφανιστεί από την Τρίτη!

Η οικονομική κρίση, η ανεργία και η μετάβαση από μία επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του είχεν φέρει τον ηθοποιό σε οριακό σημείο. Ο Σταύρος Μαυρίδης, πριν από έναν χρόνο, είχε εξομολογηθεί τις δύσκολες στιγμές του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μετά το θέατρο «Αλίκη» που κάψαν οι κουκουλοφόροι, αρχίζει μια αντίστροφη μέτρηση για εμένα, όπου χάνω το σουπερμάρκετ, χάνω το θέατρο Αλίκη και αρχίζει μία μακροσκελής περίοδος όπου χάνω το έδαφος κάτω από τα πόδια μου και μένω άνεργος για ενάμιση χρόνο.

Νιώθεις να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ξαφνικά όταν λες «σε παρακαλώ, ένα τσιγάρο έχεις;», χάνεις την αξιοπρέπεια. Στο αδελφό, στον φίλο, στον συγγενή «Έχεις τρία ευρώ να περάσω σε παρακαλώ τη μέρα μου;». Ή να λες «θέλω μια τυρόπιτα να πάρω» και να μην έχεις, γιατί δεν έχεις μία να περάσεις το μήνα. Όλη αυτή η κατάσταση, με οδήγησε σε μία… Ξέρεις, κάθεσαι, κοιτάς το ταβάνι, περνάει η μέρα, ξημερώνει, έρχεται το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, νυχτώνει, βραδιάζει και είσαι με έναν συνεχή εφιάλτη.

Θυμός, κατάθλιψη, είχα περίεργα φαντάσματα να με κυνηγάνε. Δεν χάνεις μόνο την αξιοπρέπεια, χάνεις όλο σου το είναι, γιατί σας είπα στην αρχή ότι πέρασα μία περίοδο ξεγνοιασιάς. Αυτό που δεν υπάρχει σήμερα. Όλη η Ελλάδα το περνάει και είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα. Την έξοδο από την ίδια τη ζωή.»

Δείτε όσα είχε πει τότε: