Στάθης Σχίζας για τελικό Survivor: «Ήταν σαν ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός»

Στάθης Σχίζας

«Είχαμε φανατικούς υποστηρικτές εγώ με την Αλεξάνδρα και φανατικούς ο Άρης με τη Μαρία», λέει ο Στάθης Σχίζας.

Για τον τελικό του Survivor μίλησαν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στην κοινή συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ΟΚ και τη Μαρία Παπαϊωάννου.

Αλεξάνδρα, πότε σιγουρεύτηκες πως θα είναι εκείνος ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης;

Αλεξάνδρα: Σιγουριά δεν αισθάνθηκα ποτέ. Στον ημιτελικό ήμουν λίγο φοβισμένη γιατί ήταν τρία άτομα. Στον τελικό όμως αισθάνθηκα πιο αισιόδοξη. Το θέμα έγινε πολύ προσωπικό πριν από τον τελικό. Ο κόσμος διχάστηκε ανάμεσα στα δύο ζευγάρια. Εμένα με τον Στάθη και τη Μαρία με τον Άρη.

Στάθης: Ο κόσμος το είχε δυναμιτίσει πολύ. Είχαμε φανατικούς υποστηρικτές εγώ με την Αλεξάνδρα και φανατικούς ο Άρης με τη Μαρία. Υπήρχε λοιπόν ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Εμένα στον ημιτελικό μού έδωσε πολλή δύναμη η στιγμή που την πήρα αγκαλιά και τη φίλησα. Ήταν αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι παραμένω εγώ και ο Άρης.

Εκείνη την ημέρα ήταν και η πρώτη μας επαφή έπειτα από πέντε μήνες. Όταν μας ανέβασαν πάνω και είδα τον κόσμο, έπαθα μια μικρή αγοραφοβία, ένα πολιτισμικό σοκ. Έψαχνα σε όλο τον κόσμο να τη βρω. Την εντόπισα γιατί δεν περνάει και απαρατήρητη. Τότε θυμάμαι ότι μου κόπηκαν τα πόδια.

Πηγή φωτό: Vasileios F για το περιοδικό ΟΚ!