Στάθης Ψάλτης: Μεταφέρθηκαν τα οστά του στο Α’ Νεκροταφείο

Στάθης Ψάλτης: Η ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη μεταφορά των οστών του ηθοποιού.

Στο Μαυσωλείο του Α’ Νεκροταφείου μεταφέρθηκαν τα οστά του Στάθη Ψάλτη, έπειτα από το σάλο που είχε ξεσπάσει στα μέσα Μαϊου με την εκταφή του δίχως να έχει ειδοποιηθεί κανένα μέλος της οικογένειάς του.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, μαζί με την πρώτη σύζυγο του Στάθη Ψάλτη, Κάτια Κυβέλου και την κόρη του, Μαρία προχώρησαν όλες τις διαδικασίες ώστε το οστά του ηθοποιού να μεταφερθούν στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε την εξής ανάρτηση: «Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ μεταφέραμε με αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφο μας, Κάτια Κυβέλου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας. Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθειά χαραγμένη μέσα μας…

Το ΣΕΗ , το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών.. η πλάκα του μαυσωλείου έχει σπάσει από λάθος των εργατών και παρακαλούμε τον Δήμο να την επισκευάσει».