Σταμάτης Κραουνάκης: Η απάντηση για όσα έγιναν στην Ύδρα

Σταμάτης Κραουνάκης

"Όταν ανέβηκα στη σκηνή η Κυρία βγήκε στη μέση του καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει… Στη μέση του Αυτή η Νύχτα Μένει. Αυτό… Τα υπόλοιπα να τα. Στεναχωρήθηκα πολύ μετά".

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Ύδρα, ξέσπασε όταν μία μητέρα «έσπρωχνε τα παιδιά της». «Αφήστε ήσυχα τα παιδιά, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα» είπε μεταξύ άλλων. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, μετά την κυκλοφορία βίντεο στο διαδίκτυο με το επίμαχο στιγμιότυπο.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει την απάντησή του για όσα συνέβησαν στην Ύδρα εκείνο το βράδυ.

«Ειλικρινά πολύ λυπάμαι που πήρε διαστάσεις η φάση με την Κυρία στην Ύδρα. Όσοι με αγαπούν κατάλαβαν. Όσοι όχι, ευκαιρία. Έτσι έγινε.

Επισημαίνω μιας και κοινοποιήθηκε ότι στο πρώτο μέρος της παράστασης που παίζει η Σπείρα, κάθομαι μπροστά, ανάμεσα στους θεατές.

Ήταν καμιά εικοσαριά παιδάκια, αγόρια και κορίτσια, όχι πάνω από δέκα ετών. Με απόλυτα υπέροχες αντιδράσεις σε αυτό που ακούγανε. Χορεύανε, γελάγανε, συμμετείχαν, ανέβαιναν στα σκαλάκια να κοιτάνε από κοντά. Ο μόνος κίνδυνος ήσαν τα καλώδια, αλλά κοίταξα ήταν όλα καλυμμένα. Με μερικά ανάπτυξα και επαφή. Με ένα, το πιο άτακτο του χάιδεψα την κεφάλα, κάναμε κουτουλιά και κάθισε μαζί με τα άλλα.

Όταν ανέβηκα στη σκηνή η Κυρία βγήκε στη μέση του καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει… Στη μέση του Αυτή η Νύχτα Μένει. Αυτό… Τα υπόλοιπα να τα. Στεναχωρήθηκα πολύ μετά. Ανοιχτή συναυλία, υπέροχη, χωρίς εισιτήριο. Λυπάμαι».

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε επιπλέον τα εξής: Με εντυπωσιάζει πάντα, ειδικά τώρα με τη δυναστεία των σόσιαλ μίντια, από που ξετρυπώνουν τόσες οχιές και πρέπει μισή μέρα να πετάς θειάφι, να καις ξερόχορτα και να κόβεις δηλητηριώδη κεφαλάκια. προτού σου τραβήξουν καμιά δάγκα και πας καλιά σου. Απ’ την άλλη, αυτή είναι η ωραία μας ζούγκλα… ας κάνουμε και τα κουμάντα μας. Πολύ ευχαριστώ όσα παιδιά με υποστήριξαν σε αυτή τη βαϊρολαίλαπα».