Σταμάτης Κόκοτας: Πληρώθηκε όσο θα έπρεπε από τον Αριστοτέλη Ωνάση;

Σταμάτης Κόκοτας

«Στα γλέντια που κάναμε με τον Ωνάση, εκεί που δεν περίμενες τον...».

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Κόκοτας, ο οποίος μίλησε και για τον Αριστοτέλη Ωνάση και τις… μάχες που έδινε με τον γιο του, τον Αλέξανδρο.

Στο μυαλό μας σας έχουμε ως τον αγαπημένο τραγουδιστή του Ωνάση…

Στα γλέντια που κάναμε με τον Ωνάση, εκεί που δεν περίμενες τον απρόσμενο επισκέπτη, έσκαγε πίσω από τα δέντρα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιμπερόπουλος και τσακ τραβούσε τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου. Κυνηγούσε τον Ωνάση σε κάθε του βήμα.

Πληρωθήκατε όσο θα έπρεπε από τον Αριστοτέλη Ωνάση;

Ήταν η ηλικία τέτοια που δεν σε άφηνε να σκεφτείς τα χρήματα. Ήμουν ο καλύτερός του τραγουδιστής και παινεύομαι γι’ αυτό. Μαζί λέγαμε και δύο λόγια που έπιαναν τόπο. Ο Αρίστος έκανε φοβερά τραπεζώματα και καλούσε όλη την αφρόκρεμα. Όμως, αν δεν του άρεσε κάτι, δεν έκανε πίσω. Μια φορά έδιωξε από ένα τραπέζι τον μεγάλο Ιταλό σκηνοθέτη Μικελάντζελο Αντονιόνι. Ήταν Ελληνάρας με όλη τη σημασία της λέξεως. Και ευγενικός.

Όταν μάλωνε τη Χριστίνα, της ψιθύριζε στο αυτί αυτά που ήθελε να της πει. Για τον γιο του τον Αλέξανδρο, τι να σου πρωτοπώ. Γίνονταν μάχες. Εκείνος δεν διάβαζε και γινόταν χαμός. Θυμάμαι, έπεφτε μέσα στη θάλασσα για να κρυφτεί όταν τον μάλωνε ο πατέρας του. Και ο Αρίστος περίμενε έξω στην παραλία με την παντόφλα στο χέρι μέχρι να εμφανιστεί για να τον δείρει.