Σταμάτης Γαρδέλης: «Δεν μπορούσα να περάσω να φτάσω στο σπίτι από τις ποδιές»

Σταμάτης Γαρδέλης

"Από μασημένες τσίχλες, τρίχες, χουφτώματα" παραδέχθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού καθώς και τις ωραιότερες συνεργασίες της καλλιτεχνικής του διαδρομής.

Μιλήστε μας για την καλύτερη συνεργασία που είχατε και αν υπάρχει και κάποια που θα θέλετε να την αφήσετε στην άκρη.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι καλή και κακή. Είναι στιγμές αλλά και μια άσχημη στιγμή του θεάτρου σε σπρώχνει σε μια καλή αναθεώρηση, έναν επαναπροσδιορισμό ίσως. Δεν έχω κάτι τρραυματικό που δεν θα ήθελα να το ζήσω ξανά. Έχω καλές και κακές στιγμές, όλες απέδωσαν ακόμη και οι αρμονικές συνεργασίες που δεν απέδωσαν είχαν κάτι να μου δώσουν. Από όλες τις συνεργασίες κάτι έχεις να πάρεις. Όλες οι συνεργασίες είναι σημαντικές όπως και η κάθε μέρα ξεχωριστά. Όλα τα γεγονότα σε οδηγούν στο επόμενο.

Θυμάστε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού από κάποια φαν που είχατε;

Από μασημένες τσίχλες, τρίχες, χουφτώματα. Θυμάμαι ότι κάποια φορά δεν μπορούσα να περάσω να φτάσω στο σπίτι από τις ποδιές. Υπήρχε μια ευκολία τότε παρόλο που η εποχή ήταν συντηρητική αν και σήμερα είναι περισσότερο. Τότε νομίζω πως ζούσαν περισσότερο εύκολα σεξουαλικά.