Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν ανανέωσα το συμβόλαιό μου, συζητούσα…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Είχαν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα, ενώ τα παιδιά είχαν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά κλείνουν το μάτι στην καθημερινότητα και από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έχουν έναν σκοπό… Happy Day για όλους. Αισιόδοξη και χαμογελαστή η Σταματίνα μιλάει στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχούμη για τις ανυπόστατες φήμες που ήθελαν κάποιους από τους συνεργάτες της να βρίσκονται εκτός εκπομπής.

Σαλπάρει η ομάδα στην τηλεοπτική ζωή μας;

Μου είχε λείψει το πρωινό ραντεβού. Αυτή η ωραία συνήθεια που έχουμε χτίσει και απολαμβάνουμε εξίσου με τους τηλεθεατές.

Στην εκπομπή θα υπάρξουν αλλαγές;

Είμαστε υπέρμαχοι του γνωστού ρητού «την επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις». Είμαστε αγαπημένοι. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει τρωτό σημείο στην εκπομπή, είτε στο περιεχόμενο είτε στη σύνθεση της ομάδας, για να το αλλάξουμε.

Άλλα είχαν γραφτεί στο διαδίκτυο…

Όταν ανανέωσα το συμβόλαιό μου, συζητούσα για την ίδια ομάδα. Και πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνουμε όπως είμαστε. Είχαν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα, ενώ τα παιδιά είχαν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους. Αναρωτιέμαι δεν έκαναν διασταύρωση, πριν γράψουν την είδηση, ότι τα παιδιά φεύγουν; Ένα απλό τηλεφώνημα στο γραφείο Τύπου ήταν αρκετό.