«Στα πόδια μου έχουν “κλείσει” σπίτια! Λεφτά τους ήταν, ας τα κάνουν ότι θέλουν, τι φταίω εγώ;»

Κατερίνα Στανίση

«Έχει να κάνει με τα τραγούδια μου, δεν είναι ότι ο άλλος θέλει να με ρίξει έτσι στο κρεβάτι του. Αλλά θυμάμαι να τα σπάνε, να φεύγουν μπουκάλια, να σπάνε πιάτα».

Η Κατερίνα Στανίση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη και απάντησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις των αντρών στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδούσε.

[dfp_ads id=236982]

Λένε ότι στα πόδια της Στανίση έχουν χαθεί ολόκληρες περιουσίες. Είναι αλήθεια;

Έχουν κλείσει σπίτια. Δεν τα έκλεισα όμως εγώ. Αν ο άλλος θέλει να το κάνει καλοκαιρινό, τι φταίω εγώ; Λεφτά τους ήταν, ας τα κάνουν ότι θέλουν. Έχουν κάνει το μαγαζί άνω κάτω. Έχει να κάνει με τα τραγούδια μου, δεν είναι ότι ο άλλος θέλει να με ρίξει έτσι στο κρεβάτι του. Αλλά θυμάμαι να τα σπάνε, να φεύγουν μπουκάλια, να σπάνε πιάτα. Να τα ρίχνουν όλα στα πόδια μου. Έχω πάει στο Α’ Βοηθείων, έχω βάλει δύο φορές καινούργιο νύχι. Αφού όταν πήγαινα για δουλειά, η μάνα μου έκανε τον σταυρό της. Σου λέει, θα γυρίσει πίσω η κόρη μου καλά;

Τι συμβουλή θα δίνατε στις γυναίκες για τους άντρες;

Βλέπω, σε συνεντεύξεις με άλλες τραγουδίστριες, δεν τις ρωτάνε για τους άντρες. Μόνο εμένα ρωτάνε. Γιατί, ρε παιδιά; Η συμβουλή είναι να περνάμε καλά. Όσο περνάς καλά, να είσαι με έναν άνθρωπο, αν δεν περνάς, να μην είσαι.

Κατερίνα Στανίση