«Στα γυρίσματα δεν είναι καθόλου αυτό που βλέπετε εσείς ως τελικό αποτέλεσμα»

Αγγελική Δαλιάνη

"Δεν χωράει λοιπόν σε αυτό αμηχανία, γιατί η αμηχανία... θα φανεί".

Έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση η Αγγελική Δαλιάνη επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή». Η ηθοποιός παίζει έναν ρόλο που κρύβει πολλά. Η ίδια εξομολογείται στην Αθηνά Ζαχαράκη και το περιοδικό Τηλέραμα:

«Πρόκειται για ένα πλάσμα που έχει βιώσει πολύ πόνο, ο οποίος έχει καταλήξει σε θυμό και πάθος για εκδίκηση. Έχει εμφανιστεί στην οικογένεια Κορωναίου ως οικιακή βοηθός, επειδή έχουν κάνει κακό στους δικούς της, το οποίο με τη σειρά της θέλει να… ανταποδώσει. Καθώς θεωρεί τον Πέτρο και την Έλενα υπεύθυνους για τον χαμό της αδελφής της, επιδιώκει να τους εκδικηθεί».

Αγγελική Δαλιάνη

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στον συγκεκριμένο ρόλο έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση;

«Με ιντρίγκαρε η ιδιοσυγκρασία της Αθηνάς, οι εναλλαγές των συναισθημάτων της, το γεγονός ότι μπροστά στους άλλους δείχνει πολύ συμπαθητική, ενώ στην πραγματικότητα έχει τα δικά της σκοτεινά σχέδια».

Ως δεσμευμένη, νιώθεις κάποια αμηχανία όταν παίζεις ερωτικές σκηνές;

«Καμία αμηχανία, γιατί όταν κάνουμε μια σκηνή, είτε ερωτική είτε όχι, υπάρχει μια συγκέντρωση πάνω σε αυτό. Εκείνη την ώρα είμαι ο ρόλος και το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η καλή, η σωστή έκβαση της σκηνής. Δεν χωράει λοιπόν σε αυτό αμηχανία, γιατί η αμηχανία… θα φανεί. Άλλωστε με τον Θεοχάρη γελάμε πολύ στα γυρίσματα και δεν είναι καθόλου αυτό που βλέπετε εσείς ως τελικό αποτέλεσμα».