«Στα 6μηνα του πατέρα μου με πήρε ο γιατρός και μου ανακοίνωσε ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο»

«Πήγαινα έξω από το νεκροταφείο και πάθαινα ταχυκαρδία και έφευγα και...»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλώντας για τον πατέρα του στην εκπομπή La Biri Biri, εκμυστηρεύτηκε τη δυσκολία του να αντιμετωπίσει ο ίδιος το χαμό του, αλλά και το πως αρρώστησε η μητέρα του…

[dfp_ads id=236982]

«Η μάνα μου είναι μια σπάνια περίπτωση γυναίκας. Θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει ότι αυτή η γυναίκα θέλει άγαλμα. Το εννοούσε. Θεωρώ ότι η μητέρα μου αρρώστησε ξεκάθαρα από το χαμό του πατέρα μου. Δεν το άντεξε ο οργανισμός της. Θυμάμαι ότι ήμασταν στα 6μηνα του πατέρα μου και με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, γιατί ήμουν έξω από το νεκροταφείο. Δεν μπόρεσα ποτέ να μπω μέσα.

Η μοναδική φορά που πήγα και συνάντησα τον πατέρα μου εκεί, ήταν την ημέρα της κηδείας του. Και ούτε θέλω να τη θυμάμαι. την έχω βγάλει και από τη μνήμη μου. Δεν πήγα ούτε σε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα 9μερα, δεν μπορούσα. Πήγαινα απ’ έξω και πάθαινα ταχυκαρδία και έφευγα και καθόμουν απ’ έξω και περίμενα να τελειώσει. Στα 6μηνα του πατέρα μου, ήμουν έξω από το Α’ Νεκροταφείο και με πήρε ο γιατρός να μου ανακοινώσει ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο. Ξεκάθαρα πιστεύω ότι αυτή η γυναίκα αρρώστησε από τον καημό της και από τη στεναχώρια της.»