Σπύρος Σαραφιανός: «Με σημάδεψε ο Σασμός, μου είπαν ότι η γυναίκα μου γέννησε ενώ εγώ έπαιζα μία σκηνή»

Σπύρος Σαραφιανός

"Τι άλλο να ζητήσω λοιπόν από αυτήν τη συγκλονιστική χρονιά;" δήλωσε ο Σπύρος Σαραφιανός.

Στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Σαραφιανός και μίλησε για το πόσο τον έχει σημαδέψει η συμμετοχή του στη σειρά του Alpha, Σασμός και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο πρώτος κύκλος του Σασμού ολοκληρώθηκε. Κάνοντας τον απολογισμό σας, τι σκέψεις περνούν από το μυαλό σας;

Σε εμένα προσωπικά ο Σασμός χάρισε μια μεγάλη επιτυχία στην καριέρα μου. Κακά τα ψέματα είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να παίζει σε ένα σίριαλ που βλέπει σχεδόν όλη η Ελλάδα. Δεν είναι λίγο για έναν καλλιτέχνη -κι έχω παίξει σε πολλές σειρές και σε πόσες ακόμα θεατρικές παραστάσεις- να συνεργάζεται με τόσους άξιους συναδέλφους., τόσο σημαντικούς ηθοποιούς του θεάτρου. Μόνο ευλογία είναι αυτό που ζω. Εμένα, όμως, ο Σασμός με έχει σημαδέψει και προσωπικά, καθώς η γυναίκα μου ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια του σίριαλ, κι όταν γεννήθηκε το παιδί μας, με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν ενώ εγώ έπαιζα μια σκηνή. Τι άλλο να ζητήσω λοιπόν από αυτήν τη συγκλονιστική χρονιά; Να είναι ο γιος μου τυχερός και με υγεία κι ο Σασμός να έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha.

Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τον Σασμό, πρόκειται για μια σειρά αξιώσεων με εξαιρετικό σενάριο, καλή σκηνοθεσία κι εξαιρετικές ερμηνείες. Συνέχισε με επιτυχία το δρόμο που άνοιξαν οι Άγριες Μέλισσες κι ελπίζω η ελληνική μυθοπλασία να μείνει σε αυτόν. Οι Άγριες Μέλισσες κι ο Σασμός έβαλαν τα λιθαράκια. Θα μου πείτε και στο παρελθόν είδαμε το Νησί. Ναι, το είδαμε, ήταν ένα αριστούργημα αλλά δεν είχε συνέχεια. Μετά ήρθε η οικονομική κρίση και σταμάτησε η ελληνική μυθοπλασία.