Σπύρος Πούλης: Οι αναμνήσεις από τους Δυο Ξένους και οι σχέσεις σήμερα με την Άβα Γαλανοπούλου

Σπύρος Πούλης

"Ήμουν υποψιασμένος ό,τι τρικλοποδιές και αν μου συνέβαιναν. Ούτε οι μαχαιριές με ακουμπάνε, με παίρνουν ξώφαλτσα και προχωράω", δηλώνει ο Σπύρος Πούλης.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Πούλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» στο MEGA, θυμάται μεταξύ άλλων το πέρασμά του από τους Δυο Ξένους και απαντά στο εάν διατηρεί σήμερα επαφές με τους άλλους «μαθητές» του τηλεοπτικού Κωνσταντίνου Μαρκορά, όπως η Άβα Γαλανοπούλου.

Από τους Δυο Ξένους τι θυμάστε;

Ωραίες αναμνήσεις. Με όλα αυτά τα παιδιά, την Άβα Γαλανοπούλου, τον Φώτη Σπύρο, τον Βασίλη Παλαιολόγο, ξεκινήσαμε μαζί. Ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν ένας πολύ ωραίος σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Τη δεύτερη χρονιά έφυγα, γιατί μου έτυχε μια άλλη πρόταση και πήγα σε μία άλλη σειρά.

Με την Άβα Γαλανοπούλου σήμερα έχετε σχέσεις;

Έχω καιρό να μιλήσω αλλά είχαμε παίξει και δυο φορές στο θέατρο.

Τρικλοποδιές δεχτήκατε στην πορεία σας;

Μπορεί να συνέβη κάποτε και να μην το κατάλαβα. Καλύτερα όμως… Είχα θωρακιστεί πολύ, παρόλο που βγήκα μικρός στη δουλειά. Ήμουν υποψιασμένος και έλεγα ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα και θα το κάνω ό,τι τρικλοποδιές και αν μου συνέβαιναν. Ούτε οι μαχαιριές με ακουμπάνε, δεν τις κατάλαβα ποτέ. Με παίρνουν ξώφαλτσα και προχωράω.