Σπύρος Μπιμπίλας: «Με την αγαπημένη μου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τι έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου;

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ήταν λίγοι όσοι σχολίασαν αρνητικά τα όσα είπε η ηθοποιός. Ανάμεσά τους ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας πως η φιλία τους δεν κλονίζεται.

«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα – Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου… Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά… Και οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι’ αυτό που με πάθος διαλέξαμε… Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον λατρευτό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας και την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.