Σπύρος Μαρτίκας: «Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρήστο Δάντη»

Σπύρος Μαρτίκας

«Δεν είχα κακή πρόθεση και δεν τον έθιξα», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Χρήστο Δάντη.

Προέκυψε και ένα ζήτημα με το σύντροφο της Ασημίνας, Χρήστο Δάντη.

Ήρθα στην Ελλάδα και έμαθα ότι ο Χρήστος Δάντης θα κινηθεί νομικά εναντίον μου για μια έκφραση που ειπώθηκε στην καλύβα, σε συζήτησή μου με τη Σταυρούλα. Δεν ξέρω πόσο κακό ακούστηκε που είπα ότι ο Χρήστος Δάντης είναι η βιτρίνα της Ασημίνας. Η ίδια μάς είχε μιλήσει χίλιες φορές για εκείνον. Δεν είναι κακό που ένας επιτυχημένος άνθρωπος τη στήριζε. Δεν παύει όμως να είναι η βιτρίνα της Ασημίνας στην Ελλάδα, ο άνθρωπος που τη στηρίζει εδώ.

Μήπως το «βιτρίνα» ήχησε άκομψα;

Από πότε είναι άκομψη ή κατακριτέα η λέξη «βιτρίνα»; Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει το καθετί. Καλημέρα λες και μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο επειδή δεν την είπες με τον τρόπο που ο άλλος θα ήθελε να την ακούσει. Η πρόθεση δεν ήταν κακή και δεν έχω καταλάβει πώς εξέλαβε τα λόγια μου ο Χρήστος Δάντης ή η οικογένεια της Ασημίνας. Η Σταυρούλα, για παράδειγμα, αναφέρθηκε στην Ασημίνα και στον Χρήστο Δάντη πιο άκομψα. Ήταν πιο επιθετική γιατί το θεώρησε προσωπική της υπόθεση, ότι δηλαδή παλεύει μόνη της, χωρίς κάποιον γνωστό ή ευκατάστατο να τη στηρίζει.

Θα του ζητούσες συγγνώμη;

Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη για τη λέξη «βιτρίνα». Δεν είχα κακή πρόθεση και δεν τον έθιξα.

Με τον Χρήστο Δάντη μιλήσατε όταν βρεθήκατε στον τελικό και τον ημιτελικό του Survivor;

Βέβαια! Βρεθήκαμε και στο πάρτι του Στάθη, μετά τη νίκη του. Ήρθαμε πιο κοντά και είναι όλα μια χαρά. Δεν θα συμβεί κάτι μεταξύ μας δικαστικά.