Σπύρος Φωκάς: Εκτός κινδύνου η σύζυγός του μετά το οξύ έμφραγμα

Σπύρος Φωκάς

Η ανάρτηση της Λίλιαν Φωκά για την κατάσταση της υγείας της.

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου νοσηλεύεται από προχθές η Λίλιαν Φωκά αλλά και ο σύζυγός της, Σπύρος Φωκάς, μετά την περιπέτεια που είχαν και οι δυο με την υγεία τους.

Ο «Γολγοθάς» του ζευγαριού ξεκίνησε όταν ο γνωστός ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που εμφάνισε, με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή όπου διαμένουν στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Ο Σπύρος Φωκάς δεν παρουσίασε κάποια σοβαρή επιπλοκή και παρέμεινε στο νοσοκομείο προληπτικά.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η σύζυγός του, Λίλιαν, υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, εξαιτίας της μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης, του άγχους της πυρκαγιάς που έκαιγε κοντά στο σπίτι τους, αλλά και της αγωνίας για την υγεία του συντρόφου της. Την είδηση μετέφερε με ρεπορτάζ του στην εφημερίδα Espresso ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

Το πρωινό της Κυριακής 23/7 η Λίλιαν Φωκά έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποιώντας στους φίλους της πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο και πως θα παραμείνει νοσηλευόμενη για μερικές ημέρες ακόμα.

«Σας ευχαριστώ. Είμαι εκτός κινδύνου. Παραμένουμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου», γράφει χαρακτηριστικά η Λίλιαν Φωκά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύζυγός της, Σπύρος Φωκάς, δεν ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του υπό τον φόβο σύγχυσης και περαιτέρω επιδείνωσης της δικής του υγείας.