Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Μου λείπει αυτό το κομμάτι της ζωής μου»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

"Η συλλογική μνήμη της παιδικής ηλικίας που έχουμε όλοι, από το χωριό, από τις γιαγιάδες, από τους παππούδες, συνδέεται πάρα πολύ έντονα με την αγάπη" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό του βήμα στον χώρο της εστίασης καθώς και την παιδική του ηλικία και τις στιγμές στην Ορεστιάδα.

Έχεις δημιουργήσει ένα ταχυφαγείο στα Εξάρχεια. Πως δημιουργήθηκε η ανάγκη να το κάνεις;

Θέλω στη ζωή μου να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός. Αυτό είναι ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Είναι ένα μαγαζί στη μνήμη των γιαγιάδων μου, το οποίο προέκυψε πραγματικά εν μια νυκτί και δημιουργήθηκε από την ανάγκη να έρθουν κοντά οι άνθρωποι εδώ στην απρόσωπη Αθήνα. Η συλλογική μνήμη της παιδικής ηλικίας που έχουμε όλοι, από το χωριό, από τις γιαγιάδες, από τους παππούδες, συνδέεται πάρα πολύ έντονα με την αγάπη. Οπότε ήθελα όλοι μαζί οι άνθρωποι κάπως να συνδεθούμε με την συλλογική μας μνήμη.

Πως ήταν η παιδική σου ηλικία;

Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα έως τα 18 μου, πολύ όμορφα, μέσα στη φύση, με το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού και με πολλή αγάπη τριγύρω από πολλούς ανθρώπους.

Σου λείπει αυτό το κομμάτι της ζωής σου;

Ναι, μου λείπει. Όποτε μπορώ, προσπαθώ να επισκέπτομαι τον τόπο μου.