Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Μέσα από την ψυχοθεραπεία κοίταξα κατάματα τον εαυτό μου»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

"Ξαφνιάστηκα, τρόμαξα. Υπάρχουν πράγματα καλά κρυμμένα μέσα στον καθένα μας, τα οποία μπορεί να μην είσαι έτοιμος να τα δεις", εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός.

Στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μιλά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος μεταπηδά από τη «Μουρμούρα» στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς», αναφέρεται στα οφέλη που έφερε στη ζωή του η ψυχοθεραπεία.

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία; Γιατί βγάζεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει βαθιά και ουσιαστικά ασχοληθεί με τον εαυτό του.

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε στο να φέρνω μπροστά τα προβλήματα που θεωρούσα ότι έχω και να τα κοιτάξω κατάματα. Οπότε το πρώτο πράγμα που κατάλαβα από την ψυχοθεραπεία ήταν το «αντίκρισε τον εαυτό σου με τα θέματά του ως έχουν και πάμε να δούμε πώς θα τα αντιμετωπίσεις».

Τι έκανες όταν αντίκρισες τον εαυτό σου;

Βίωσα πολλά συναισθήματα. Ξαφνιάστηκα, τρόμαξα με κάποια πράγματα. Υπάρχουν πράγματα καλά κρυμμένα μέσα στον καθένα μας, τα οποία μπορεί να μην είσαι έτοιμος να τα δεις. Όταν τα βλέπεις, λοιπόν, μπορεί να σοκαριστείς.

Ποιο στοιχείο του εαυτού σου αγαπάς και παραδέχεσαι πολύ και ποιο θα ήθελες, με έναν μαγικό τρόπο, αν δεν το έχεις πετύχει ως τώρα, να το αλλάξεις;

Είμαι ανοιχτός σε όλους τους ανθρώπους και δείχνω πάντοτε τρυφερότητα και αγάπη απέναντί τους. Θα ήθελα να αλλάξω το πείσμα μου αλλά και την… ξερολίασή μου. Νομίζω ότι τα ξέρω όλα.